Ćupričanin se parkirao na sred parka, predsednik Opštine napisao da je retardirani idiot

9

Neki građani Ćuprije ogorčeni su na predsednika Opštine Ćuprija Ninoslava Erića jer je na fejsbuku, kako oni smatraju neprimereno komentarisao postupak sugrađanina koji se parkirao na tek uređenoj zelenoj površini. Radi se o javnoj površini na kojoj je parkiranje zabranjeno, a Ćupričani koji smatraju da je Erić koristio nedopustiv rečnik „za predsednika opštine“ su uložili žalbu i Zaštitinku građana.

„Obaveštavali smo više medija o bahatom ponašanju lokalnih čelnika opštine Ćuprija na ćelu sa Ninoslavom Erićem. Večeras je svoju osionost i nekulturu jos jednom javno pokazao slikajući automobil privatnog vlasnika, gde se takodje mogu videti i registarske oznake i komentarišući je na najprimitivniji nacin koji nimalo ne dolikuje jednom predsedniku opštine. Da pojasnim situaciju, čovek je parkirao svoje vozilo na tek postavljenom travnjaku, što je za svaku kritiku. Inače to je travnjak ispred njegove kuce. Medjutim način na koji se predsednik opštine na svojoj zvanicnoj FB stranici obraća jednom gradjaninu je skandalozan, čak iako je taj gradjanin pogrešno postupio. Erić ga je obasuo najprizemnijim uvredama, a tim uvredama se pridruzio i Branimir Tazić, predsednik Skupstine opštine Ćuprija što ćete videti na slikama koje sam vam poslao. Da citiram:

„Izgleda da džabe radimo kada ima ovakvih idiota! Ovo samo može da uradi neko ko je retardiran.“- Ninoslav Erić.

„Šta ćeš, oduvek je stoka volela zelenu travu da pase, priroda je to“ – Branimir Tazić.

Ovo je samo jedan u nizu ispada Ninoslava Erića i njegovih najbližih saradnika koji ne bira način da demonstrira svoju bahatost i primitivizam“ naveo je u mejlu Ćupričanin koji je učestvovao u ovoj raspravi na društvenoj mreži fejsbuk.

Ako izuzmemo raspravu na fejsbuku i komentar predsednika Opštine, valjalo bi podsetiti da bi ovakve stvari trebalo da rešava saobraćajna policija. Parkiranje na zelenim površinama ne samo da je nedopustivo već je zabranjeno i kažnjivo. Javne površine uređuju se iz sredstava lokalnog budžeta i predstavljaju ukras grada koji bi svi trebalo da negujemo i o njemu vodimo računa.

 

 

 

Prethodni tekstPotpuni haos na ulicama Jagodine, radili pištolji, pesnice a sve zbog devojke
Sledeći tekstJagodina i u revanšu izgubila od Šeflera

9 KOMENTARA

  1. Prošao pre neki dan, vidim postavljaju TEPIH TRAVU, onu već spremnu izraslu, u rolnama. Pa koliko je to koštalo? Toga nema ni u Švajcarskoj, ali ovde samo estetske stvari se rade, klasična šminka, što skuplje-to veća suma u privatne džepove. Ne branim ovog što je parkirao, ali to je posao za saobraćajni policiju.

    Ovo ne da ne priliči predsedniku opštine, već čoveku od preko 20 godina prilikom javnog obraćanja i u suštini on poziva na linč, postavljajući sliku sa registarskim oznakama i prepoznatljivom adresom !
    Ostavka Eriću !

  2. Gospodine predsednice vase najvece dostignuce u ovom gradu za skoro 10 god je sadjenje trave.za ovo sto se na pisali se u potpunosti slazem sa vama i u nicemu vise puno pozdrava jedva cekamo da vam vidimo ledja i ruke na kojima ce biti lisice sigurno i cestitam vam na zatvaranju vise medicinske skole.

  3. I on je covek. Iznervirao sa i poneonse glupo i besmisleno. Svi imamo nase slabe tacke i zute minute. Za sest godina koliko je na vlasti Cuprija se obnovila i malo vratila u oolosek. I niko nije savrsen pa ni on. Sve u svemu,kapisla je bila parkiranje bahatog privrednika grada i na kraju kurslus. Zakljucak, obojica da se javno izvinu medjusobno ali i gradajnima i gotova stvar, a i lepa i kulturna. Pozz..

  4. Dajte molim vas! Ajde malo ne budite licemeri. Ako je rekao! Možda nije izabrao adekvatnu terminologiju, jer dotični nisu ni najmanje retardirani već samo bahati, nevaspitani i bezobrazni i tako se ponašaju gde god im padne na pamet! Mogao je da zamagli tablice ali i tada bi se znalo čija su kola. Pažljivije koristite prideve kao što su „skandalozno“, „užasno“, „jezivo“ i slične, jer kada se stvarno bude desilo nešto skandalozno i užasno nećemo ga prepoznati.
    BTW, za redakciju. Ovakve stvari ne rešava policija već komunalna inspekcija. Policija nije nadležna za zelene površine već za saobraćajnice.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime