Postizanje sportskog izgleda automobila – saveti i predlozi

0

Ako želite da unapredite svoje vozilo i obezbedite sportski elegantan vizuelni dojam, pročitajte narednu listu predloga za postizanje ovakvog izgleda automobila.

Samolepljiva folija 

Presvlačenje vozila samolepljivom folijom je sasvim izvesno najkvalitetniji način za postizanje sportskog izgleda četvorotočkaša. Vlasnici vozila se najčešće odlučuju za matiranu crnu boju, ali vi svakako razmislite i o ostalim dezenima. Privlačne boje, poput fluoroscentne, crvene ili pak tamnozelene mogu biti odlična opcija ukoliko želite izmamiti komentare pešaka ili objektive spotera. Za vrhunski sportski eksterijer, osim prelepljivanja karoserije folijom, savetujemo i potamnjivanje prednjih i zadnjih stakala. Još jedno korisno rešenje, doduše za enterijer, može biti i zamena volana.

Volan

Zamena starog modela volana novijim i modernijim naslednikom je jedna od osnovnih sportskih modifikacija motornih vozila. U poređenju sa standardnim modelima, sportski volani nude kompaktniji dizajn, izradu od kvalitetnijih materijala te maksimalnu udobnost, čvrstinu i bezbednost pri upravljanju. Iako se na tržištu nalazi nekoliko interesantnih oblika, naša preporuka je da se ipak fokusirate na ustaljeni kružni oblik. Duboki volani pravouganog oblika će biti izuzetno estetsko poboljšanje, ali imajte na umu da će vam biti potrebno zaista puno vremena za adaptaciju na novi oblik upravljača. Sportski izgled možete postići i kupovinom navlake za volan.

Moderna presvlaka za stari volan

Ukoliko smatrate da stari volan završava posao, odnosno da ne remeti sportski izgled kabine, bez problema ga možete zadržati. U tom slučaju, jedino preporučujemo kupovinu nove navlake za upravljač vozila. Fokusirajte se na kvalitetne materijale, poput kože, te dobro razmislite o samoj boji. Bela može biti pogodno rešenje, ali svakako treba misliti i o paleti sedišta.

Nova sedišta

Tapaciranjem starih ili nabavkom novih i modernih presvlaka za sedište defintivno ćete obezbediti sportski i elegantan vizuelni dojam. Sedišta najnovijih modela sportskih automobila su najčešće upadljivih dezena, tako da bi žuta ili crvena boja mogle biti vaše rešenje. Za razbijanje monotonije, razmotrite kupovinu presvlaka sa detaljima ili utisnutim šarama u drugim dezenima. Sve u svemu, potrudite se da odaberete kombinaciju materijala i kolorita koji neće zahtevati konstatno čišćenje. Presvlake uparite novim patosnicama.

Nove patosnice za enterijer

Kupovina novih podnih prostirki može biti ključan korak u stvaranju sportskog izgleda enterijera vozila. Patosnice za auto se mogu pronaći u velikom broju dezena i materijala, a naša preporuka je da birate između gumenih i tekstilnih. Ovi materijali su najjednostavniji za održavanje, a velika je prednost što u ponudi možete pronaći preko 700 modela. Kada je reč o dezenima patosnica, crna će verovatno biti najkvalitetnije rešenje. Međutim, vi svakako dobro istražite ponudu. Imajte na umu da bi sve kolorite u enterijeru trebalo uklopiti na najfinini način. Estetski sklad mora biti vaš prioritet.

Detalji koji donose razliku

Uvođenjem narednih detalja u enterijer i eksterijer, obezbedićete vrhunsko iskustvo i sportski izgled kompletnog vozila.

  • Ksenonska svetla.
  • Linearna ugradna rasveta u kabini (RGB niti).
  • Spojler na zadnjoj strani vozila.
  • Smart sistemi i kamere.
  • Nov multimedijalni uređaj.
  • Spuštanje branika.

Premda će iziskivati nešto više novca, postavljanje personalizovanih tablica (recimo, sa nadimkom ili imenom firme), takođe može biti dobar način za postizanje privlačnog izgleda. Većina modernih sportskih vozila poseduje slične registarske oznake.

Obezbedite sportske performanse

Briga o svim delovima vozila mora biti vaša obaveza. Stoga savetujemo da automobil redovno vozite na tehničke preglede, kako biste ustanovili eventualne kvarove ili nedostatke. Ukoliko su određene auto komponente dotrajale i zrele za promenu, ponudu delova možete pogledati na linku prodaja rezervnih delova Beograd. Ovakvim vladanjem ćete produžiti vek trajanja vašem ljubimcu, te se postarati za postizanje izuzetnih sportskih performansi.

Ako vam je sa druge strane potrebna isključivo prodaja novih alternatora, potrudite se da na vreme obezbedite ovaj deo. Alternator igra vitalnu ulogu u skladištenju energije te startovanju motora.

Postizanje modernog i sportskog izgleda automobila zahteva nešto više zalaganja, istraživanja i finansija. Nadamo se da će vam naša lista predloga pomoći pri transformisanju vašeg četvorotočkaša.

 

https://unsplash.com/photos/green-mercedes-benz-coupe-parked-on-parking-lot-uX4Bjke_xUE

 

 

Prethodni tekstZašto je Kuba omiljena destinacija za putovanje?
Sledeći tekstOrganska hrana: Sve što treba da znate o njenom značaju i proizvodnji

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime