POMORAVSKI I JAGODINSKI KORISNICI „ŠVAJCARSKIH KREDITA“ NA PROTESTU ISPRED VLADE U NEDELJU

0
Korisnici kredita u švajcarskim francima, a u organizaciji Udruženja „Efektiva“ zakazali su protest za nedelju 7.2. ispred Vlade Srbije u Beogradu. „Efektiva“ poziva građane širom Srbije da se pridruže protestu koji će početi u 12 sati. Prema procenama, samo u Jagodini je 650 korisnika tvz.švajcarskih kredita.
efektiva 3“Država ni NBS do ovog trenutka nisu reagovale kao što su to učinile sve zemlje u okruženju. Iz tog razloga, organizujemo protest oštećenih CHF korisnika kako bi se još jednom skrenula pažnja državi na ovaj veliki problem, U Srbiji ima oko 20.000 porodica sa ovim problemom. Nakon devet godina redovne otplate zadužene porodice imaju više nego duplo veće rate i duplo veći dug od iznosa koji su tada uzeli. Dodjite da zajednički rešimo problem i omogućimo svojoj deci i sebi dostojanstven život.  Svaki čovek nam je bitan” kažu u Udruženju.
Osoba zadužena za kontakt ispred Udruženja „Efektiva“ a kojoj se povodom protesta mogu obratiti svi zainteresovani Pomoravci, je Marina Abadić 062 798022
Prethodni tekstĐILAS: NEĆU BITI KANDIDAT DS ZA GRADONAČELNIKA BEOGRADA
Sledeći tekst„OZON esthetic“ NA USAVRŠAVANJU U HOLANDIJI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime