POLICIJA UHAPSILA MOMKA ZA KOGA SE SUMNJA DA JE SILOVAO BABU!

0

U ranim jutarnjim satima, jagodinska policija privela je Živadina Ž. (19) za koga se sumnja da je na Sv Luku silovao D.I (74). Živadin se krio u selu Mišević odakle je rodom. Policija ga je uhvatila na spavanju. U toku dana biće predat Višem javnom tužiocu i sudiji na saslušanje. Živadin policiji nije rekao zašto je to uradio kao ni da li se seća svojih dela

starica6Prema rečima Branke Dobrosavljević, staričine prve komšinice i dobre prijateljice, nesrećna starica, koja živi sama, sa slave se vratila kući već oko 22 časa. Nekoliko sati kasnije, probudilo ju je lupanje na vratima. Živadin se najpre predstavio kao unuk njenih rođaka, a zatim je odvrnuo česmu u dvorištu. Kada je starica izašla da zatvori vodu, počeo je da je udara, a zatim je uterao u kuću i napastvovao.

– Nas dve već godinama svakog jutra zajedno pijemo kafu. Tog jutra, ona je došla kod mene, sva u masnicama i ogrebotinama, i rekla: „Ja zamalo da poginem noćas, naleteo je pijani Živadin i tukao me.“ Posle toga je otišla na groblje, jer su bile zadušnice. Tamo je ispričala i drugim ljudima za prebijanje, priča potresena Branka.

Živadin je poslednjih nekoliko godina u Lozoviku živeo sa dedom i babom po majci. Starica od sramote nije htela da priča o silovanju i šta se sve događalo te noći, ali prema našim nezvaničnim saznanjima, momak je nju tukao, stavio joj jastuk na usta i iživljavao se nad njom.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime