POGLEDAJTE TRENINGE VEČERAŠNJIH TAKMIČARA!

0

Mladi bodibilder Aleksandar Stanišić sprema se za svoje prvo bidbilding takmičenje u životu. On će nastupiti na “Night of champions” u Jagodini večeras u 18.00.

Iako nije imao neke predispozicije za bodibilding Aleksandar je trenirao naporno prethodnih godinu dana sa svojim trenerom Vladicom Jovanovićem i uspeo je da svoje telo dovede do fenomenalnih rezultata.

Stanišić će nastupiti u Jagodini u bodi klasik kategoriji i tada će videti koliko je zapravo spreman za ono što prtedstoji 25. aprila u Domu Sindikata, a to je Kup Srbije u bodibildingu.

Osim, Aleksandra u Jagodini će nastupiti još tri takmičarke iz fitnes kluba Vladica, a to su Nataša Ćirković i Dijana Trudić u bodifitnes kategoriji i Ana Đorđević u bikini kategoriji.

Natasa-Cirkovic-670x462
Nataša Ćirković

Treba napomenuti da su Nataša Ćirković i Ana Đorđević aktuelne šampionke Srbije u svojim kategorijama, a da je Maja Pavlović šampionka Balkana.

Aleksandar Stanišić, Nataša Ćirković, Ana Đorđević i Di Di Foto: Telegraf

Pozivam sve ljubitelje bodibildinga da dođu u Jagodinu i da nas podrže. Ovo je moje prvo takmičenje i očekujem da će biti zanimljivo – poručio je Stanišić.

Aleksandar-Stanisic-i-Vladica-Jovanovic-2-620x350
Aleksandar Stanišić

Pogledajte trening Aleksandra Stanišića pred nastup u Jagodini.

Telegraf

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime