GDE ĆETE DANAS? NA „EVEREST CLASSIC CUP“ TAKMIČARI VEĆ STIŽU!

0

U Jagodinu polako pristižu takmičari koji će večeras u 18 sati u Kulturnom centru nastupiti i promovisati bodibilding i fitnes a sve pod sloganom – Može biti samo jedan. Ekipa IFBB Hrvatska stigla je sinoć. Ovo takmičenje je internacionalnog karaktera a očekuje se preko 90 učesnika u šest kategorija. Organizatori takmičenja su Peđa Milošević i Igor Spadijer.

klancar
Petar Klančir (levo) i Daniel Miklečić (desno) sa organizatorom Pedjom Miloševićem

„U bodibildingu postoji 13 kategorija, a mi smo odlučili da od svake bodibilding i fitnes kategorije imamo po jednu kategoriju – juniori bodi bilding, bikini fitnes, bodi fitnes, bodi klasik, men fizik (Men’s physique), jedna kategorija bodi bilding. Imamo dosta gostiju iz inostranstva i veliki broj odličnih takmičara iz Srbije. Dolaze nam Petar Klančir iz Zagreba, Marko Vukotić, Velibor Poček, Aleksandar Živković itd. Konkurencija je jaka i među ženama, nastupaju Milica Lazović, Ana Đorđević, Maja Pavlović, Amina Rokti, Kristina Danilović, Aleksandra Cimeša itd. Očekujemo dobar lineup i jedva čekamo 18 sati“ kaže organizator takmičenja, Peđa Milošević, viši trener, svetski i evropski prvak, trostruki balkanski šampion i višestruki državni šampion, osvajač titule Mister Universe, vlasnik teretane „Everest“ u Jagodini.

2Generalni sponzor je SAPLEMENT STORE,  a ostali sponzori su WEIDER Srbija, OGYSTRA SHOP Bačka Palanka, Muscle code, Olimpia Kragujevac, OLYMP Niš, Titanium sport Ćuprija, X PLODE (Suplementi Srbija), Ultimate Nutrition, QNT.

Everest je već organizator takmičenja u oktobru „JAGODINA OPEN“, a osnovna razlika između ova dva takmičenja je što je EVEREST CLASSIC CUP kraće i sažetije prikazivanje takmičara. Moto takmičenja „Može biti samo jedan“. Gošća takmičenja je Maja Milošević koja će izvesti jednu muzičku i jednu plesnu tačku. Ona se takmiči u Pinkovim zvezdama.

Suorganizator takmičenja je Jagodinski sportski savez.

 

Prethodni tekstUSVOJENO – VAKCINACIJA OBAVEZNA!
Sledeći tekstPOGLEDAJTE TRENINGE VEČERAŠNJIH TAKMIČARA!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime