PODACI O BROJU NOVOINFICIRANIH U POMORAVLJU

0

Jedna osoba iz Paraćina i jedna iz Ćuprije izgubile su bitku sa korona virusom, potvrđeno je iz Zavoda za javno zdravlje „Pomoravlje“ u Ćupriji. Zajedno sa njima, broj osoba sa teritorije Pomoravskog okruga koje su od početka epidemije preminule, a kod kojih je potvrđeno prisustvo korona virusa porastao je na 50. Najviše preminulih je u Paraćinu – 21, prenosi Kanal M.

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje u Ćupriji, zaključno sa 16. julom u opštini Paraćin je kod 200 osoba potvrđena infekcija korona virusom, 145 lica nalazi se na bolničkom ili kućnom lečenju, a za 34 osobe još uvek nisu stigli rezultati.

Najveći porast broja obolelih u odnosu na prethodni izveštaj zabeležen je u Ćupriji gde je registrovano 18 novoinficiranih, zatim u Jagodini gde je još 13 osoba pozitivno na korona virus. Zatim sledi Paraćin sa 9 novih slučajeva, Rekovac sa 4 i Svilajnac sa 3. Jedina opština u Pomoravlju koja nema novozaražene je Despotovac.

Broj obolelih od kovida 19 od početka epidemije zaključno sa 16. julom u Ćupriji iznosi 311, u Paraćinu 200, Jagodini 174, Svilajncu 41, Despotovcu 37 i Rekovcu 33.

Prethodni tekstTRIATLONAC MESEC DANA U BOLNICI, STUPIO U ŠTRAJK GLADJU
Sledeći tekstJAGODINA PROŠIRILA KOVID ODELJENJE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime