POČINJE SAJAM ZAPOŠLJAVANJA U PARAĆINU

0

Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Jagodina,  Služba Paraćin, organizuje Sajam zapošljavanja u okviru XVIII  Sajma privrede opštine Paraćin, 04. novembra 2016. godine u vremenu od 11.00 do 14.00 časova, u Sportsko rekreativnom centr „7.juli“ u Paraćinu, ulica Tome Živanovića bb.
Na sajmu učestvuje 24 poslodavca koji su iskazali potrebu za angažovanjem 102 radnika. Najveći broj prijavljenih potreba za zapošljavanjem je u  oblasti saobraćaja, prehrambene i tekstilne industrije, trgovine, ugostiteljstva i osiguranja. Najveće interesovanje poslodavca je za prijemom radnika u zanimanjima:  komercijalista, vozača teretnjaka i autobusa, bravara, automehaničara, šivača, mesara, prodavaca i konobara.
Poslodavci će biti u mogućnosti da na sajmu iskažu svoje kadrovske potrebe, i jednostavno i brzo dođu do radnika. Na raspolaganju im je besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata i mogućnost korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju. Nezaposlena lica treba da se jave svom savetniku radi evidentiranja i informisanja za učešće na sajmu.

Prethodni tekstU SKUPŠTINI GRADA PRIJEM ZA ACU KONOVALOVA ŠAMPIONA EVROPE
Sledeći tekstU ČAJDŽINICI „MALI BUDA“ NA AKCIJI DO KRAJA NOVEMBRA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime