POČINJE SAJAM ZAPOŠLJAVANJA U PARAĆINU

0

Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Jagodina,  Služba Paraćin, organizuje Sajam zapošljavanja u okviru XVIII  Sajma privrede opštine Paraćin, 04. novembra 2016. godine u vremenu od 11.00 do 14.00 časova, u Sportsko rekreativnom centr „7.juli“ u Paraćinu, ulica Tome Živanovića bb.
Na sajmu učestvuje 24 poslodavca koji su iskazali potrebu za angažovanjem 102 radnika. Najveći broj prijavljenih potreba za zapošljavanjem je u  oblasti saobraćaja, prehrambene i tekstilne industrije, trgovine, ugostiteljstva i osiguranja. Najveće interesovanje poslodavca je za prijemom radnika u zanimanjima:  komercijalista, vozača teretnjaka i autobusa, bravara, automehaničara, šivača, mesara, prodavaca i konobara.
Poslodavci će biti u mogućnosti da na sajmu iskažu svoje kadrovske potrebe, i jednostavno i brzo dođu do radnika. Na raspolaganju im je besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata i mogućnost korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju. Nezaposlena lica treba da se jave svom savetniku radi evidentiranja i informisanja za učešće na sajmu.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime