Počeo upis u Srednju medicinsku i IT gimnaziju

0

Dobra opremljenost škole kao i stručna zastupljenost nastavnog osoblja garancija su da učenici u Srednjoj medicinskoj i IT gimnaziji – izdvojeno odeljenje u Jagodini  na savremen način dolaze do željenog cilja, te sticanja veština, znanja i navika kao osnove za buduće zvanje.

Đaci mogu da upišu akreditovan profil iz područja rada Zdravstvo i socijalna zaštita: medicinska sestra – tehničar,

Planovi i nastave učenja naše srednje škole nude mogućnosti da obrazovanje bude ne samo korisno i na nivou, nego i zanimljivo. Karakteristika naše ustnove jeste mogućnost individualnog i timskog napredovanja i sve poduzete učeničke aktivnosti i projekti praćeni su uz neizmernu podršku nastavnog kadra. Svojim radom škola je do sada izgradila imidž jedne od vrhunskih privatnih srednjih škola sa mnoštvom različitih obrazovnih profila.

Učenici mogu prepoznati vlastiti izbor kroz razna zanimanja zbog takve raznolike ponude nastavno-obrazovnih programa ustanove. U slučaju predomišljanja, škola nudi i mogućnost prekvalifikacije u okviru određenih drugih oblasti, ustanovljavanje polaganjem dopunskih ispita i konsultacijama sa nastavnim osobljem. U Srednjoj medicinskoj I IT gimnaziji, učenici uče najvažnije životne lekcije: da je rad na sebi beskonačan proces, te da je učenje imperativ u svakom danu i svakom času čovekovog života. Stalni pokušaji dovode do odličnih rezultata i uspeha. Do izražaja dolazi njihova originalnost i kreativnost. Pri završetku stečeno srednje obrazovanje nudi različite alternative za kreiranje svoje budućnosti. U toku vaspitno-obrazovnog procesa u ovoj školi učenici se susreću sa mnoštvom informacija i zadataka, kao i problema, ali i njihovih rešenja.

Pored redovnog nastavnog procesa, škola nudi širok spektar vannastavnih aktivnosti u kojoj svako može pronaći sebe po svojim željama i afinitetima. Srednja medicinska I IT gimnazija – izdvojeno odeljenje u Jagodini ima ozbiljan zadatak da svoje generacije uči šta da pamti, kako da pamti i kako da kreira sebe učeći uvek novo i još. Glavni zadatak i cilj jeste stvoriti i oblikovati izuzetno vredne i svestrane učenike i mlade ljude. Kroz svakodnevni rad moguće je napredovanje, te učešće u različitim projektima, koji mogu biti konkurenti na svetskom tržištu.

Nastavnički milje su istaknuti predavači sa izuzetnim sposobnostima, nesebičnosti i brige koju poklanjaju svakom učeniku pojedinačno. Znanje prenose predavačkim tehnikama i veštinama, gde na što bolji način pomažu učeniku u savladavanju zahtevnog nastavnog plana I programa. Kroz ovu školu učimo smisao prijateljstva i ocenu iz ove lekcije ne daju nastavnici, ali omogućavaju da izgrađena prijateljstva ostaju trajna i nezaboravna.

Osim putem telefona 069 30 90 585, roditelji ili staratelji deteta mogu da izvrše prijavu i putem mejl adrese [email protected]

Broj mesta je ograničen i rezervišite mesto za vaše dete na vreme!

        

 

 

Prethodni tekstOdržana promocija knjige Žarka Lauševića „Padre, idiote!“
Sledeći tekstPotpisan sporazum o saradnji između opštine Svilajnac i švajcarsko-srpskog projekta „Znanjem do posla“

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime