PILO SE PIVO, SLUŠALI SE GOCA I STEVAN, NA SVET DOŠLI – DEČACI!(FOTO)

0

Jagodinci, ali i stanovnici drugih opština Pomoravskog okruga, koji su noćas čekali Novu godinu na glavnom trgu u Jagodini, popili su 10.000 litara Jagodinskog piva, rekli su Tanjugu točioci.

Pivo se točilo na tri punkta, na kojima su deljeni i sendviči sa roštiljskim kobasicama, a točioci kažu da su imali pune ruke posla, po veoma hladnom vremenu, jer je pivo bilo pakovano u bocama od dva i litar i po.

aCST_9088

Pivom i sendvičima častili su donatori grada. Iako se mnogo popilo i ispalilo neverovatno mnogo pirotehnike, toliko da je vazduh štipao za grlo i nos, noć je u Jagodini i na području Pomoravskog okruga protekla mirno.

„Noć je protekla mirno na celom Pomoravskom okrugu“, izjavio je jutros Tanjugu oficir Odeljenja policije Policijske uprave u Jagodini Radivoje Marković.

„Neuobičajeno“ mirnu noć imale su i dežurne ekipe Službe hitne pomoći u Jagodini, izjavio je jutros Tanjugu dežurni lekar dr Ivan Stojković.

aCST_9190

Mraz i veoma hladno vreme, nisu sprečili oko dve hiljada Jagodinaca i stanovnika drugih gradova Pomoravskog okruga, da na Gradskom trgu u Jagodini, uz folk pevače Gocu Božinovsku i Stevana Anđelkovića, dočekaju 2015. godinu.

U prvim minutima nove godine upriličen je raskošan vatromet.

aCST_9092

aCST_9105

Doček je obezbeđivao veliki broj policajaca, vatrogasaca i ekipa Službe hitne pomoći. Oni su rekli Tanjugu da na trgu nisu imali posla.

Policija, da bi sprečila povređivanje građana, je na trgu napravila prostor gde su učesnici na dočeku, bacali petarde i druga pirotehnička sredstva a ne u masu, što se pokazalo veoma efikasno.

aCST_9145

U Pomoravlju se na prve novogodišnje bebe čekalo do jutros u 8.25 sati kada je Svilajnčanka u porodilištu u Jagodini na svet donela zdravog dečaka teškog 3 kilograma. Prve bebe i u porodilištma u Paraćinu, u 8.44 sati i u Ćupriji u 9.15, bili su dečaci.

Prethodni tekstSREĆNA NOVA GODINA!
Sledeći tekstOŽENIO SE DIREKTOR RUDNIKA VODITELJKOM „ŽIKINE ŠARENICE“ (FOTO)

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime