OŽENIO SE DIREKTOR RUDNIKA VODITELJKOM „ŽIKINE ŠARENICE“ (FOTO)

0

Direktor Javnog preduzeća za podzemnu eksploataciju uglja, Vladan Milošević (SNS) oženio se 31. decembra. U bračne vode Milošević je uplovio sa voditeljkom „Žikine šarenice“ Marijanom Radojević. Na svadbi se veselio ministar energetike Aleksandar Antić. Iako Milošević živi u despotovačkom selu Plažane, svadbu je pravio u Beogradu u restoranu „Principessa“ na Zvezdari.

svadba 7

svadba 4
– A što se tiče mog života, pa ja sam i pre ovog posla imao dovoljno, jer moja familija ima nekretnine u Australiji – rekao je skoro za „Alo!“ direktor „Resavice“ napominjući da možemo da ga pitamo sve za preduzeće, ali da ne bi da priča o privatnom životu.

svadba vladana milosevica
Na fotografiji predsednik Opštine Despotovac Dejan Nenadović i ministar energetike Aleksandar Antić

 

Na svadbi je bilo oko 300 zvanica, a bio je pozvan i premijer Aleksandar Vučić. Kako je preneo beogradski „Alo“ Milošević je rekao „premijera sam pozvao i on se baš oduševio“. Međutim, premijer se nije pojavio na svadbi. Na svadbi su bili Tihomir Arsić i Bule Goncić koji je iz Despotovca.

svadba 5Rudnici se nalaze u veoma lošoj situaciji, a rudari poručuju da neće odustati od naplate sudski ostvarenih prava za smenski rad.

(foto Infocentrala)

 

Prethodni tekstPILO SE PIVO, SLUŠALI SE GOCA I STEVAN, NA SVET DOŠLI – DEČACI!(FOTO)
Sledeći tekstUMALO SE UGUŠILO DVADESETAK STANARA ZGRADE!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime