PET NAJBOLJIH BELIH LAKOVA ZA ZIMU

0

Kada je reč o manikiru, zimski lakovi predstavljaju pravi izazov. Tamne i šljokičaste boje idu u stanje hibernacije, dok nam pred zimsku sezonu i sneg u prvi plan dolazi minimalistični manikir u kome preovlađuje bela boja!

Umesto zagasitih nijansi koje smo nosili na startu jeseni, pred sam početak zime ćemo birati suptilne nijanse pastelnih boja – sa porcelanskim efektom. Osnova je beli lak koji se meša sa pastelnim, neutralnim nijansama.

S obzirom da bela nije komplementarna boja i samim tim se teže uklapa uz outfite, najbolje bi bilo da izaberete jedan beli lak sa primesama boje slonovače.

Takođe, možete se odlučiti za belu koja poseduje plavkastosive podtonove. Oni hrabri mogu poneti beli mat lak koji če noktima pružiti porcelanski efekat. Odabrali smo pet naših omiljenih lakova koji će ulepšati čak i najhadniji zimski dan- ali i vaše outfite!

Deborah Lippmann

Najbolji način da nosite beli lak je da ga aplicirate u tri tanka sloja umesto dva deblja. Vaši nokti će dobiti mat izgled.

Foto: Promo

Chanel Le Vernis Nail Colour in Eastern Light

Na novoj paleti lakova se istakao blistavo beli lak koji u sebi sadrži svetloplavi odsjaj.

Foto: Promo

Essie Nail Polish in Blanc

Odličan beli lak nam dolazi iz kompanije Essie Blanc. On je icy, icy ili ti ledeno beli, pa je najbolje da ga aplicirate iz dva tanka sloja za poliran i sjajan izgled noktiju.

Foto: Promo

Butter London Nail Laquer in Pearly Queen

Izaberite lak sa primesama boje slonovače kako bi ublažili blistavu belinu i sjaj.

Foto: Promo

Jin Soon Nail Polish in Kookie White

Kada je reč o zimskom manikiru ublažena, prigušena prljavo bela nijansa je pravi izbor, jer će se savršeno uklapati uz sve modne kombinacije.

Foto: Promo

izvor elle.rs

Prethodni tekstNASTAVAK PROJEKTA „ROKENROLOM DO KULTURE“
Sledeći tekstFANTASTIČNI CENTAR ZA KULTURU U PARAĆINU BIĆE GOTOV ZA GODINU DANA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime