PEDAGOG ANA VUČKOVIĆ AUTORKA MATERIJALA MONTESORI ZA DECU OD 2 DO 10 GODINA

0

Brend Montesori-teta je nastao iz velike ljubavi jedne tete prema (svojoj) dečici i želje da na zabavan način usvoje znanja koja će im biti potrebna na putu odrastanja. Didaktički materijali koji se nalaze na ovoj stranici neguju princip Montesori pedagogije i autentični su. Materijali se odnose na jezičko, matematičko i kosmičko obrazovanje. Svaki materijal sadrži kontrolu greške i omogućava detetu samostala nuvid u svoje veštine i sposobnosti. Koristeći Montesori materijale dete se istovremeno edukuje i zabavlja. Možete ih naručiti na broj 0656316676

montesori-6

Cilj Montesori metode je negovanje dečije individualnosti i pretvaranja učenja u igru. Na taj način se indirektno podstiče interes deteta za različita područja. Deca se ne pohvaljuju za postignute rezultate već se stvara unutrašnje zadovoljstvo postignutim, izgrađu je njihovo samopouzdanje i pozitivna slika o sebi.

Materijal Montesori-tete je namenjen deci uzrasta od 2 od 10 godina. Autor materijala je master pedagog i Montesori vaspitač – Ana Vučković. Sve materijale možete pogledati i poručiti na Fejsbuks tranici i Instagram profilu Montesori-teta ili putem maila montesori.teta@gmail.com.

montesori-1

Podstaknite svoju decu, njihovi potencijali su neograničeni!

Promenite njihovu svakodnevnicu i pretvorite učenje u igru – rezultati su zagarantovani!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime