Paunović: Nema razlike između slučaja na planini Baba i slučaja Savamala

0
„Slučaj „Savamala“ bio je tako daleko i tako nebitan za sve nas. Grupa ljudi došla, vezala čuvara privatne imovine, preko noći porušila tu imovinu i oslobodila prostor za „investitora“. Policija nije reagovala iako je pozvana. E sad je „Savamala“ došla na naš kućni prag“ rekao je bivši predsednik Opštine Paraćin Saša Paunović.
„Naravoučenije: Kad se krše ljudska prava i slobode, nikad to nije „tamo negde daleko“, jer ta mečka će već sutra da zaigra na tvom pragu. I zaigrala je. Investitor, kako svedoče meštani, ne poštuje zakone, a institucije – policija, inspekcije, opština, imaju preča posla, otišli tetki po lek.
Ne vredi da govoriš „nemoj samo politički“. Jer upravo je politika stoji iza tih takvih „investitora“, koji sve mogu i sve im je dozvoljeno. A taj koji govori „nemoj da politizuješ“ taj je najverovatnije uzeo pare ili šta god drugo od tog koji hoće na silu, bezakonjem, da završi šta je naumio“ dodao je on.
Paunović je odreagovao na izjavu meštanke sela koja ima parcelu pored kamenoloma i koja je medijima ispričala da zbog miniranja ne sme da ode u svoju parcelu i izrazila sumnju da su stabla u njenoj šumi posečena. Ova žena nije htela da proda parcelu vlasniku AD Kruševac put koji ekploatiše kamen.
Prethodni tekstOpština Paraćin i dalje ignoriše pisma koje upućuje UG „Pridruži se“ o stanju na planini Baba
Sledeći tekstStand up šou Neše Bridžisa u Irskom pabu u Jagodini

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime