PARAĆIN ODABRAO NAJBOLJE SPORTISTE

0

Paraćin – Presek sportskih uspeha u prethodnoj, 2015. godini, napravljen je na redovnom skupu članova žirija za izbor najboljih sportista i sportskih ekipa u prošloj godini. Članovi Upravnog odbora Sportskog saveza i novinara koji prate sport, su bili žiri koji je morao da izvaga i oceni uspehe naših sportista u protekloj godini. Zadatak ni malo lak, ali i podsticajan. Nagrađeni su dobili još veću obavezu da sačuvaju stečeno, a oni kojima je za „milimikron“ izmaklo priznanje podsticaj da nadmaše i konkurente i sebe.

GIMNASTICARKE
Nakon većanja i zbrajanja poena, sačinjen je mozaik najboljih u 2015.. Najbolji poletarac je Milica Živadinović iz Karate kluba Crnica. U pionirskoj konkurenciji najviše je pokazala Jana Marković, članica Plivačkog kluba „Crnica“.
Emilija Savić, članica Gimnastičkog kluba je po oceni žirija najbolja u konkurenciji kadeta, a njena klupska drugarica Maša Matić je najuspešnija juniorka.
Lazar Lekić, plivač Crnice je najbolji senior.

OKK
U konkurenciji juniorskih ekipa najviše je pokazala ekipa
gimnastičarki – ritmičarki GK Paraćin, dok su među seniorima najblji fudbaleri Jedinstva. Košarkašice OKK Paraćin ponovo su najbolja ženska ekipa u seniorskoj konkurenciji .
Ove godine priznanje najboljeg sportskog radnika dobila je neumorna Marija Đorđević pregalac Gimnastičkog kluba.
Priznanje za doprinost razvoju paraćinskog sporta – priznanje za životno delo ove godine biće posthumno uručeno porodici Slobodana Kostića, čoveka koji je sebe ugradio u sportsko streljaštvo.

MASA
Stevan Mitrović, sportski radnik, prvi predsednik ženskog košarkaškog kluba koji je prošle godine obeležio 45 godina od formiranja, animator izbora sportiste godine je dobitnik priznanja za živtno delo i doprinos paraćinskom sportu.
Već legendarna Svetlana Cica Simić, padobranka je najbolja u kategoriji veterana.
Priznanja će biti uručena 3. februara u Paraćinskom pozorištu.

Milivoje Milence Ilić

Prethodni tekstSAŠA PAUNOVIĆ: ISPUNILI SMO 650 OBEĆANJA, ISPUNIĆEMO BAR JOŠ 100
Sledeći tekstPLIVANJE ZA KRST NA MORAVSKOM KEJU I BAGRDANSKOM JEZERU

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime