Prvi muzički festival „SILK VALLEY“ u Svilajncu – žurka na otvorenom

0

U Svilajncu je, u organizaciji udruženja “Dolina svile”, održan prvi muzički festival “Silk Valley”. Više od 1.200 posetilaca uživalo je u letnjoj žurci na otvorenom i u atmosferi za koju su bili zaduženi DJ Luigi, DjoleDee i DJ Dejan Milićević, jedan od naših najboljih i u svetu izuzetno cenjenih di-džejeva.
“Ovakvi događaji, koji su trend u mnogim evropskim gradovima, okupljaju veliki broj mladih ljudi i ljubitelja kvalitne muzike. Ideja je bila da tako nešto priuštimo i za mladu publiku iz Svilajnca i okoline. U tome nas je od početka podržala Opština Svilajnac, koja je generalni pokrovitelj festivala i koja nam je pružila svu logističku podršku”, kaže Filip Milosavljević, jedan od organizatora festivala.
Organizatori kažu da su više nego zadovoljni prvim izdanjem festivala “Silk Valley”, ali da će se truditi da svaki naredni bude još bolji.

 

 

„SVILAJNAC NA DLANU“

Projekat se sufinansira sredstvima Opštine Svilajnac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Prethodni tekstENERGIJA FEST PARAĆIN privukao ogroman broj mladih iz cele Srbije (VIDEO)
Sledeći tekstProvalio u biblioteku, uzeo knjige i zapalio ih

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime