SAŠA PAUNOVIĆ: ISPUNILI SMO 650 OBEĆANJA, ISPUNIĆEMO BAR JOŠ 100

0

Predsednik Opštine Paraćin Saša Paunović izjavio je da je vlast u toj opštini ispunila 650 obećanja datih građanima i istakao da će ispuniti „bar još stotinu“.

Vlast u Paraćinu čine predstavnici DS, SPS, Kolaicije „Svi za Paraćin“ i bivšeg URS.

„Sve kontrole i inspekcije koje su pratile naš rad proteklih godina otišle su iz Paraćina sa pohvalama za poštovanje propisa – od DRI u čijoj smo kontroli bili najbolji u Srbiji, pa do Republičke inspekcije za zaštitu životne sredine“, rekao je Paunović na konferenciji za novinare.

U prilog tome Paunović je naveo da u zapisniku te inspekcije piše da“ sistem funkcionisanja budžetskog sistema Opštine Paraćin može da posluži kao idealan primer svim ostalim lokalnim samoupravama u Srbiji“.

Sumirajući rezultate rada u prošloj godini i četvorogodišnjem mandatu, Paunović je istakao da su izgrađeni i asfaltirani kilometri puteva i ulica, gradske i seoske kanalizacije, vodovodi, Domovi kulture, sportska igrališta, opremljen Dom zdravlja…

„Od 28 seoskih škola, na početku našeg mandata, tri je imalo priključak na vodovod, od kojih najveća osmorazredna škola nije imala toalet već poljski klozet, a sada vodovod ima 25 škola, a do kraja ove godine dobiće i preostale tri, a za dve se već gradi“, rekao je on.

Prema njegovim rečima, rezultat njihovog rada je i to što u jeku aktuelne priče o otpuštanju radnika u opštinskim administracijama ima 20 odsto radnika manje od zakonom dozvoljenog broja.

On je naveo i da je aktuelna koalicija zajedno i posle četiri godine, uprkos svim iskušenjima, što je, tvrdi, proizvod činjenice da u timu vlada međusobno poverenje, zasnovano na dobrom radu i rezultatima.

b92

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime