PAR IZ EMISIJE „DNK“ – KAJEM SE ŠTO SAM PESNICAMA PREBIO SUPRUGU NA SMRT

0

Stevan Kojić (29), koji je optužen da je aprila ove godine ubio suprugu Žaklinu (26), na glavnom pretresu priznao je delo. Rekao je da nije imao nameru da je ubije i da se kaje. On je suprugu do smrti tukao pesnicama i nekoliko puta uboo nožem

zaklinaStevan Kojić ubio je Žaklinu jer je sumnjao da deca koju je rodila nisu njegova. Ekipa emisije „DNK” TV Pink utvrdila je posle analiza da je Kojić otac dece. Dva dana nakon emitovanja emisije, Kojić ju je ubio.

„Žao mi je što sam ubio majku svoje dvoje dece. Mnogo sam je voleo, volim je i danas. Sanjam je noćima. Priznajem delo, ali nisam nameravao da je ubijem – izjavio je na jučerašnjem glavnom pretresu u Višem sudu u Jagodini Stevan.

On je ispričao kako je kobnog dana bio ljut, jer je sumnjao da ga je Žaklina prevarila sa bivšim momkom Ivanom Grujićem iz Kočinog Sela. Zbog toga je zvao i ekipu televizijske emisije „DNK“ da bi se utvrdilo ko je biološki otac njihove četvorogodišnje ćerke i jednogodišnjeg sina. Iako je dokazano da su oni zaista njegova deca, Stevan se ipak kobnog dana, oko 22 sata, posvađao sa Žaklinom.

Nenad Necić, zamenik višeg tužioca u Jagodini, rekao je da je Stevan suprugu više puta udarao otvorenom šakom i pesnicom u predelu lica. Kada je pala šutirao ju je po licu i telu, a zatim joj je oštrim predmetom, najverovatnije kuhinjskim nožem, zadao više ubodnih rana. Kada je ona pala, nogama ju je šutirao u stomak. Prema nalazima obdukcije Žaklina je umrla zbog unutrašnjeg krvarenja. U vreme ubistva, u kući su bila i njihova dve maloletna deteta.stevan kojic

– Kada je video da je počela da krklja i krvari, Stevan je pozvao svoju majku Slavicu i brata Stanka i rekao im da je najverovatnije ubio Žaklinu – rekao ja Necić.

Kojić se tereti za teško ubistvo pri bezobzirnom i nasilničkom ponašanju i za ovo delo je zaprećena kazna od 30 do 40 godina. Odbrana je juče zatražila prekvalifikaciju dela u nasilje u porodici sa smrtnim ishodom za koje je predviđena kazna od 3 do 15 godina.

Starateljstvo nad decom preuzeli su Žaklinini roditelji koji žive u Lapovu, na osnovu odluke Centra za socijalni rad u tom gradu.

OTAC GA PRIJAVLjIVAO

Stevana je Osnovni sud u Jagodini 2011. godine osudio na šest meseci zatvora zbog nasilja u porodici, za koje ga je prijavio otac Stanimir. Kazna je posle preinačena u godinu dana uslovno.

izvor Novosti, Tanjug

Prethodni tekstFREDDIE MERCURY: AKO ŽELITE MIR U DUŠI, DOĐITE U MONTRO
Sledeći tekst22 GODINE FAKULTETA PEDAGOŠKIH NAUKA U JAGODINI – „U SLAVU SVETLOSTI“

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime