22 GODINE FAKULTETA PEDAGOŠKIH NAUKA U JAGODINI – „U SLAVU SVETLOSTI“

0

Fakultet pedagoških nauka u Jagodini proslaviće 11. decembra 2015. 22 godine postojanja i rada i jubilej od 117 godina obrazovanja nastavnika i vaspitača. Na svečanoj akademiji u Centru za kulturu Jagodina, pored prigodnog kulturno-umetničkog programa, biće dodeljene počasne dipome “Narodnog učitelja“ i “Magister Humanitas“.

Ovogodišnji dobitnik počasne diplome “Narodnog učitelja“ koja se dodeljuje za poseban doprinos razvoju obrazovanja i afirmaciju Fakulteta je nekadašnji direktor Radio-televiziji Srbije, Nenad Ristić, koji je bio i đak Muške učiteljske škole u Jagodini. Novoustanovljena počasna diploma “Magister Humanitas“ za pedagoško delovanje i poseban doprinos razvoju kulture mladih, biće uručena književniku i muzičaru, Marku Šeliću Marčelu.

U okviru svečane akademije pod nazivom “U slavu svetlosti“ biće dodeljene i zahvalnice zaslužnim pojedincima, nagrade najuspešnijim i diplome svršenim studentima. Nastupiće hor, kamerni hor, solisti, flautistkinje i muški ansambl Fakulteta pedagoških nauka u Jagodini, a stihove će kazivati studenti i članovi Dramskog studija Smart school.

Od uglednih zvanica očekuje se dolazak rektora Univerziteta u Kragujevcu, prof. dr Nebojše Arsenijevića, rektora Visoke škole “Etveš Jožef“ u Baji, prof. dr Zoltana Melica, predsednika Skupštine grada Jagodina, Dragana Markovića, prof. dr Aleksandra Petrovića, Aleksandra Avramovića i drugih.

Prethodni tekstPAR IZ EMISIJE „DNK“ – KAJEM SE ŠTO SAM PESNICAMA PREBIO SUPRUGU NA SMRT
Sledeći tekstVEČERAS HUMANITARNI HOUSE PARTY U RESTORANU „POTOK“

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime