PAR IZ „48 SATI SVADBA“ U PROBLEMU! ŽENA NESTALA, OSTAVILA TROJE MALE DECE

0
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aleksandar Jevtić (40) iz Jagodine, junak emisije „48 sati svadba“ koja je emitovana 2009. godine, obratio se Infocentrali i ostalim medijima za pomoć. On je prijavio nestanak supruge Ivane i očekuje pomoć policije i građana i apeluje da mu se supruga vrati što pre jer ne može sam da podiže troje male dece

„Ivana je nestala još 5.juna, ne znam gde je. Ostavila je troje male dece od kojih je jedno novorođenče. Dešavalo se i pre da nestaje na dva tri dana ali ovo sada je rekord. Bojim se da joj se nešto nije dogodilo, veoma sam zabrinut“ rekao je Aleksandar.

Ivana koja ima 25 godina ranije je odlazila sa najstarijim sinom Vukom ali se brzo vraćala. Njihova ljubavna priča poćela je 2008. razmenjivanjem SMS poruka, zatim je, tada maloletna, Ivana pobegla od kuće i počela da živi sa Aleksandrom. Ubrzo je zatrudnela, a Aleksandar je posle nekoliko prijava policije, koju su inicirali njeni roditelji, osuđen tri meseca uslovno za krivično delo stupanja u vanbračnu zajednicu sa maloletnicom. Da zaplet bude komplikovaniji, kućni prijatelj njenih roditelja osumnjičen je da ju je silovao kada je ona bila u drugom mesecu trudnoće.

„Ona to silovanje ne može da zaboravi i dan danas je to proganja. Mislim da je obolela od toga. Stalno to pominje. Ona mora da bude hospitalizovana, postala je malo loša i prema deci“ kaže Aleksandar.

Ivan i Aleksandra, ipak, su se venčali 17. maja, na njen 18. rođendan posredstvom „Emošna“ i emisije RTS „48 sati svadba“. Međutim, 17 dana posle porođaja 4. avgusta, Ivana napušta Aleksandara i vraća se svojim roditeljima. Sve se to ukratko dogodilo u životima Ivane i Aleksandra za godinu dana.

Najstariji sin Vuk rodjen je 4. avgusta 2009., ćerka Jana 31. avgusta 2011. i ćerka Lana rodjena 1. aprila 2014.

BORIO SE SA MIROM
JAGODINCI poznaju Aleksandra Jevtića iz vremena demonstracija kada je nosio lutku Mire Marković i borio se za promene.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime