PALMA:IZGUBIO SAM VOLJU ZA OVAKVU EVROPU!

0

U selu Končarevo, danas je vladika šumadijski Jovan osveštao krstove koji su postavljeni na crkvu u ovom selu. Ktitor je porodica Dragana Markovića Palme, a on je iskoristio priliku da proomentariše događaj unosa zastave Velike Albanije na stadion Partizana u Beogradu.

KRST KONCAREVO,,Ovo je bio napad iz Albanije. Srbija je pokazala gostoprimnstvo, ničim nismo izazvali da iz vazduha spuste zastavu Velike Albanije a oni su to učinili. Evropa kaže da je to provokacija, to nije provokacija nego napad na Srbiju! Ali i na Crnu Goru, Makedoniju, Grčku. Udar, a ne provokaciju, nisu izveli navijači, već službena lica iz lože stadiona i to je službeni udar iz Tirane. Postavljanje letelice na crkvu odakle je puštena je strašno, to je uznemirenje ne samo za nas nego i za sav normalni svet. EU traži od nas da ne nasedamo na provokacije kada su nam rušili svetinje na Kosovu, kada su rušili nadgrobne ploče Srba na Kosovu i sve je to za njih provokacija! Evropa mora da zna gde je mesto gde terorizam stanuje i koje je mesto najvećeg genocida u Evropi! Šta hoće Evropa od Srbije? Jel treba da čuvao naše svetinje i u Sriji, d atu postavimo policiju i žandarmeriju? Pa da vam pravo kaže, izgubio sam volju za takvu Evropu!

Poznato je da je Marković dugogodišnji zagovornik ulaska Srbije u EU. On kaže da on neće odustati od tog puta.

– Kada je zastava Velike Albanije puštena, ja sam bio pored predsednika Tomislava Nikolića. To je bila velika neprijatnost za sve nas, predsednika pogotovo. Nikad neću da se složim da su huligani sišli na teren i da su huligani napali one ,,miroljubive Albance,,. Naš fudbaler je na miroljubiv način uzeo zastavu ali su albanski fudbaleri skočili na njega

Marković je izrazio nadu da će i fudbalska i politička Evropa prepoznati krivca, koji je „više nego očigledan i došao je iz Tirane“. krstttt

Utakmica između Srbije i Albanije prekinuta je u utorak na stadionu Partizana pred kraj prvog poluvremena nakon što se iznad terena pojavila bespilotna letelica sa zastavom tzv. Velike Albanije, posle čega su usledili incidenti.

Vladika šumadijski Jovan osveštao je šest šest bronzanih krstova od kojih je najteži 150 kg. Oni su delo Livnice braće Jeremić a postavljeni su na crkvu u Končarevu koju je izgradila porodica Dragana Markovića. Crkva će biti zvanično otvorena za vernike na Badnji dan 2016. godine.

 

 

krsttttttttt

VLADIKA JOVAN:PLJUNILI SU NAS PA BI I MARAMICU DA NAM NE DAJU

Vladika Jovan je na temu unosa zastave Velike Albanije rekao:

– Mi moramo da sačuvamo naš nacionalni identitet. Strašno je to što Evropa kaže ,,pljuili su vas po sred lica, ali ne damo vam maramicu“.

Prethodni tekstJAGODINSKI DSS:OSTAVITE KOŠTUNICU NA MIRU!
Sledeći tekstJAGODINA PROTIV VOŽDOVCA:IDEMO NA POBEDU

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime