PALMA U KOVINU – JS IZLAZI SAMOSTALNO NA IZBORE 23.APRILA

0

„ Aleksandar Vučić je najbolji čovek za funkciju predsednika Srbije, a ja za lokalne samouprave, za razvoj gradova i opština“ , izjavio je danas u Kovinu, predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma.

Marković je u Kovinu razgovarao sa građanima, povodom lokalnih izbora koji će u toj opštini biti održani 23. aprila. Jedinstvena Srbija izlazi samostalno na te izbore pod nazivom Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija i nalazi se pod rednim brojem 8 glasačkog listića.
„ Jedinstvena Srbija se bori za decentralizaciju, za ravnomeran razvoj svih opština i gradova i sela. Takođe mi se borimo da budžet troše građani, a ne političari. Da, kao što je slučaj u Jagodini, ne primaju plate članovi gradskih veća, niti odbornici nadoknade, kao ni članovi nadzornih odbora. Te pare preusmeravamao građanima i to je naš program“, rekao je Marković. „Najvažnije je dovođenje investitora i otvaranje novih radnih mesta, kako za građane, tako i za punjenje budžeta. Naš cilj je borba protiv bele kuge, kao i da mladi ostanu da rade u svojim mestima i ostanu sa svojim porodicama. To je cilj svakog roditelja“ , poručio je Marković i pozvao građane Kovina, da na narednim lokalnim izborima zaokruže broj 8.
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma je sa potpredsednikom Jedinstvene Srbije i predsednikom Pokrajinskog odbora za Vojvodinu Radetom Bastom i portparolom Jedinstvene Srbije, Životom Starčevićem, obišao industrijsku zonu u Kovinu, pijacu kao i selo Gaj.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime