PALMA U DRAGOCVETU – OBEZBEDIĆEMO MATERIJAL ZA POPRAVKU KUĆA

0

Skupština grada Jagodina domaćinstvima u Dragocvetu nadoknadiće štetu koju su pretrpela usled olujnog nevremena

35
foto Palma plus

U olujnom nevremenu praćenom kišom, gradom i jakim vetrom , nalik tornadu, koje je oko 14 časova pogodilo teritoriju grada Jagodine, najveću štetu pretrpeli su meštani sela Dragocvet, gde je oluja srušila krovove na 35 kuća, oštetila plastenike, poljoprivrednu mehanizaciju i seoski teren.
Predsednik Skupštine grada Jagodina, Dragan Marković Palma, izjavio je obilazeći meštane Dragocveta čija su domaćinstva pretrpela štetu, da će im Skupština grada nadoknaditi štetu, u vidu građevinskog materijala za popravku kuća. Marković je dodao da se građani Jagodine do sada nisu susreli sa ovakvom silom i doživeli ovakvu oluju, nalik tornadu.
Ekipe Elektrodistribucije i Javnog komunalnog preduzeća „Standard“ su na terenu i pružaju meštanima Dragocveta neophodnu pomoć. Obezbeđeni su i najloni za pokrivanje kuća, kako usled eventualnih novih padavina, šteta ne bi bila još veća.
Na terenu je i Komisija za procenu štete , koja će utvrditi tačan obim oštećenja koja su domaćinstva u Dragocvetu pretrpela usled oluje.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime