PALMA OBIŠAO DESETAK JAGODINSKIH SELA I VOLONTIRAO (VIDEO)

3
Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma obišao je motorom zajedno sa načelnikom Pomoravskog okruga Goranom Milosavljevićem desetak jagodinskih sela. Marković je razgovarao sa meštanima, koji ga iz prve nisu prepoznali, jer je nosio kacigu i bio obučen po propisima i saobraćajnim i onim vezanim za ponašanje tokom vanrednog stanja, a nakon toga su se oduševili kada su videli ko im je doašo pred kapiju. „Građani na teritoriji Jagodine, i u gradu i u selima, poštuju mere koje su propisali nadležni državni organi. Vrlo je malo ljudi u seoskim dvorištima, uglavnom su svi ili na njivama ili na poslu. Mogu da konstatujem da su jagodinci veoma disciplinovani i hvala im na tome. Jagodinska lokalna samouprava je uvek sa svojim građanima i svi njeni resursi su, kao i uvek, na raspolaganju građanima. Do sada su volonteri obišli oko 4000 domaćinstava, kojima je pomoć potrebna i delili pomoć. Zahvaljujući donatorima podelili smo i 3300 uskršnjih paketa i nastavljamo da delimo pomoć dok traje vanredno stanje“ rekao je Marković.
 

 
PALMA VOLONTER
 
Tokom obilaska sela na teritoriji grada Jagodine predsednik Skupštine grada Jagodine je i volontirao. Marković je pitao meštane da li im je nešto potrebno, a jedan od njih koji ima više od 65 godina je zamolio, ako može da mu se dostave cigarete, jer mu je pri kraju zaliha i nije mogao da izlazi da kupi, što je Marković lično učino i kupio i doneo cigarete. Ovaj obilazak došao je tokom uskršnjih praznika, pa je Dragan Marković Palma sa svojim sugrađanima razmenjivao i uskršnja jaja. „Sledeće praznike i sledeći Vaskrs da budemo svi na broju i da naredne praznike čekaju cele porodice zajedno“, poručio je Palma.
Prethodni tekstSVILAJNAC OTVORIO ZELENU PIJACU
Sledeći tekstVUKOVIĆ: „REMBAS“ OD SUTRA RADI SMANJENIM KAPACITETOM, GRUPA RUDARA IZOLOVANA I ČEKAJU SE REZULTATI

3 KOMENTARA

  1. Zatvorio bih ja Vas sve komplet u sela, dao Vam platu od 30000 din. i to kada ja hocu da je dam, dao bih Vam sve racune kompletne, da palcate kiriju, i sve ostale troskove i plus bih dao cak 4000 din. za gospodu pa da vidi posten svet da li biste se vozikali i smeskali od uva do uva, da nije tuzno bilo bi zalosno.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime