PALMA: MLADI DA SE NE BORE ZA GUBITNIKE NA IZBORIMA

0

„ Želimo uvek da podržimo mlade ljude i one koji nešto traže, ali mora da znaju šta traže, od koga traže i za koga traže. Ovo što dešava u Beogradu poslednjih desetak dana, mislim da su mladi ljudi zavedeni i prevarani. Oni treba da se bore za studentska prava, a ne da se bore za gubitnike na predsedničkim izborima „ , izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, na predizbornoj konvenciji Jedinstvene Srbije u Kovinu, gde će u nedelju biti održani lokalni izbori.

Marković je građanima Kovina poručio : „Vi imate želju, a mi imamo volju da u Kovinu sprovedemo program Jedinstvene Srbije. Mi se borimo za decentralizaciju. Da se u Novi Sad ide na svadbe i slave, a da sve ostalo što ima u Novom Sadu i Beogadu ima i u ostalim gradovima i opštinama Srbije. Naš cilj je da svuda budu velike porodice i da se ne okupljaju samo praznicima, nego da uvek deca budu sa vama“.

Jedinstvena Srbija izlazi samostalne na lokalne izbore u Kovinu pod nazivom Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija i nalazi se pod rednim brojem osam glasačkog listića.

Lokalni izbori u Kovinu biće održani u nedelju 23. aprila.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime