PALMA : ILI SRBI IMAJU NEVEROVATAN IMUNITET ILI ALBANCI LAŽU? ODGOVOR JE ALBANCI LAŽU

0
U sportskoj hali „Park“ u Kragujevcu je održana Izborna skupština Gradskog odbora Jedinstvene Srbije u Kragujevcu, kojoj je prisustvovalo 1500 članova Jedinstvene Srbije iz Kragujevca.
„Ono što su kosovski Albanci radili pre dva dana neodoljivo podseća na jednonacionalno trovanje od pre 35 godina, kada su na Kosovu i Metohiji i Albanci i Srbi pili vodu iz iste česme, pa su posle toga pune bolnice bile Albanaca koji su se navodno zarazili tom vodom, a nijedan Srbin se nije zarazio. To je naravno bila propaganda, a sada imamo koverte koje su stigle iz centralnog dela Srbije u Prištinu, pa Albanci kažu da su dobili neku alergiju i opet su samo oni u bolnicama, a Srbi koji su bili u istoj prostoriji u Prištini, u istoj Centralnoj izbornoj komisiji Kosova i radili sa istim kovertama, njima ništa ne fali. Pa da li mi kao narod imamo toliki imunitet ili ovi drugi lažu. Mislim da ovi drugi lažu ceo svet već godinama, kako su uvek oni žrtve nečega“, kazao je Marković.
KADA SI OPOZICIJA BORI SE DELIMA I PROGRAMOM, A NE DA TUČEŠ ŽENE I PALIŠ KNJIGE
„Vidite šta radi opozicija danas u Srbiji. I ja sam nekada bio opozicija. Ali sam se borio delima i programom kako da pobedim one na vlasti, ali nisam tukao žene i palio knjige u rušio znakove, kao što radi ova danas opozicija u Srbiji. Današnja opzicija kritikuje da je sve u ovoj državi crno. Ali šta ti nudiš ? To je moje pitanje za njih. Dajte da se udružimo oko nacionalnog pitanja. Vidite da polako svet okreće svoje mšljenje prema Srbiji. Ali se opozicija ne čuje po tom pitanju. Albanci su danas odustali od zahteva za članstvom u INTERPOL – u. Ja čestitam na tome predsedniku Aleksandru Vučiću, ministru spoljnih poslova Ivici Dačiću i ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću. Danas sam bio kod Dačića i pokazao mi je spisak na kome je 77 ministara iz 77 država sa kojima je razgovarao juče i danas. Neke je zamolio da glasaju protiv prijema takozvanog nezavisnog Kosova u INTERPOL, a neke da ostanu uzdržani. To nije radio ni Tito kada je bio najjači, kada je osnivao nesvrstane zajedno sa Naserom i Nehruom“, naglasio je Marković.
NAJVAŽNIJE JE DA NAROD TROŠI BUDŽET
“Šta je najvažnije? Najvažnije je da narod troši budžet. Mi nismo došli u Kragujevac da napadamo one koji su na vlasti ovde. Došli smo da im pomognemo. Da im kažemo kako se od jednog dinara prave dva i kako sam možeš nešto da uradiš. Dešava se u Srbiji kada neko dođe na vlast na lokalu odmah kupi nov automobil i nameštaj. Ja, od kada su me građani Jagodine izabrali 2004. godine, nisam kupio nijednu novu čašu u opštini, stolove nisam menjao, a fotelje koje sam zatekao prodali smo na licitaciji i te pare dali socijalno ugroženim porodicama, a ja i svi funkcioneri u Skupštini grada Jagodien sedimo na hoklici stolici. Automobil u Skupštini grada Jagodine nije kupljen u poslednjih 15 godina, osim jednog Fiata Punta” rekao je Marković.
Za predsednika Gradskog odbora Jedinstvene Srbije u Kragujevcu izabran je potpredsednik Jedinstvene Srbije i narodni poslanik Đorđe Kosanić. Na sednici Izborne skupštine Gradskog odbora u Kragujevcu, prisutnima su se obratili i predsednik Podmlatka Jedinstvene Srbije, diplomirani pravnik Stefan Jovanović i predsednica Aktiva žena Jedinstvene Srbije u Kragujevcu, profesor srpskog jezika i književnosti Dragana Ićitović Stojanović. Izbornoj skupštini u Kragujevcu prisustvovali su i potpredsednik Jedinstvene Srbije Vojislav Vujić, portparol Jedinstvene Srbije Života Starčević i načelnik Pomoravskog okruga Goran Milosavljević.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime