PALMA: I Vučić i Tadić su mi nudili da budem ministar, meni ne treba fotelja da bih radio za Srbiju

0

Opozicija u Srbiji zna šta neće, a ne zna šta hoće, kaže lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma i ističe da je najvažnije da građani Srbije znaju šta hoće i da partije na vlasti ocenjuju visokim ocenama.

„Naša zemlja je postala mnogo bolje mesto za život, s vremenom će se još više poboljšavati“, kaže Marković za Kurir.

Upitan da li bi uspešno vođenje opštine Jagodine mogao da preslika i na višem nivou i da li sebe vidi na nekoj ministarskoj funkciji , Marković odgovara da nema tu vrstu ambicije.

„Meni nije potrebna ministarska funkcija da bih radio za Srbiju. Nudili su mi to i Vučić i Tadić, ali ja sam rekao da mi ne treba funkcija da radim za Srbiju. Znači, nisam zabetonirao da neću, ali nemam ambicije“, objašnjava Marković.

Na pitanje da li ostaje u koaliciji sa SPS i na predstojećim parlamentarnim izborima Marković odgovara da su se te stranke venčale u crkvi kao dve bratske političke partije.

„Naša koalicija je u koaliciji sa Aleksandrom Vučićem i svi odlično radimo u interesu građana Srbije. Jasno je da idu bolji dani za Srbiju“, ističe Marković.

On smatra i da opozicija nema program, da nešto treba i da uradi za Srbiju, a ne samo da kritikuje.

„Hajde jednu stvar da nam navedu koju su radili. Što nisu išli u Borču kad su bile poplave… Da li su napravili neko saopštenje za takse na KiM. Nisu. Šta opozicija radi. Zaustavlja radove u Beogradu“, navodi Marković dodajući i da su Sergej Trifunović i Nikola Kojo dobri glumci, ali da u politici nemaju rezultate.

„Takva opozicija samo šteti Srbiji“, zaključuje Marković.

Prethodni tekstDirektor škole pokrivao nastavnika dok je umesto da drži čas, išao da mitinguje za SNS? I direktor išao sa njim.
Sledeći tekstIskliznuo voz kod Despotovca, vagoni završili u dvorištu

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime