PAJTIĆ BI HTEO SAŠU JANKOVIĆA U DS – U

0

Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić izjavio je da bi rado video ombudsmana Sašu Jankovića u redovima DS ukoliko on pokaže političke ambicije.

„Kao Zaštitnik građana, Janković nije stranačka ličnost i ne može biti član stranke. Razgovarao sam sa njim samo jednom u životu i stekao sam pozitivan utisak. Ako bi nakon prestanka funkcije izrazio želju da bude član DS, ja bih takvog čoveka rado video u našim redovima“, rekao je Pajtić za list „Danas“.

Govoreći o predlogu Borislava Stefanovića o novom programu DS koji bi bio zasnovan na naglašenoj politici jednakosti, solidarnosti, socijalne pravde i pomoći najugroženijima, Pajtić je izrazio očekivanje da je Stefanovićev dokument doneti „još neke ideje koje bi za DS bile korisne“.

„U ovom trenutku programske predloge priprema i Dragoljub Mićunović, vlada u senci je pripremila programske osnove, a predloge imaju i Balša Božović i Branimir Kuzmanović. Postojanje većeg broja predloga omogućiće da se predizborni dokument iskristališe u zaista kvalitetnu platformu uoči lokalnih izbora“, naveo je predsednik DS.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=05&dd=23&nav_category=11&nav_id=995234

FOTO Beta, AP

Prethodni tekstPLESALI JAGODINSKI MATURANTI
Sledeći tekstMOTOFEST U DVORIŠTU AMSS – A

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime