OTVARA SE „NESAL JEANS“ U JAGODINI

0

Od danas u Jagodini radi poznata novopazarska firma „Nesal jeans“. Butik se nalazi u centru grada, u glavnoj ulici, u novoj zgradi preko puta Kulturnog centra. nesal

salko redzovic
Salko Redžović

„Ovo je naša 27. radnja u Srbiji. Radujemo se da svoj objekat otvaramo u čuvenoj Jagodini koja važi za grad budućnosti. Kompanija Nesal ima svoja predstavništva u Beogradu, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, a svoje proizvode izvozimo i u druge države Evrope. Imamo odlične proizvode, italijanskog modela, zapošljavamo veliki broj ljudi, pratimo trendove. Za velike firme poput Nesala potrebno je stalno biti u toku. Zbog toga imamo veliki tim dizajnera i menadžera koji redovno posećuju sve veće sajmove u Nemačkoj, Francuskoj, Italiji, Španiji, Turskoj, Grčkoj, Kini. Vodeći smo brend u Srbiji, nadamo se da će u Jagodini biti isto“ kaže vlasnik Nesal Jeans -a Salko Redžović.

Nesal d.o.o. je osnovan 1987. godine i bavi se proizvodnjom ženske i muške odeće sa posebnim akcentom na jeans odeću. Robna marka NESAL je poznata ne samo na tržištu naše zemlje, već i na tržištima širom Evrope. Fabrika i sedište kompanije se nalazi u Industrijskoj zoni u Novom Pazaru i smeštena je na površini od 22.200 m² i sa 7.000 m² poslovnog prostora.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime