OTAC I SIN BEZ REAKCIJE NA POLIGRAF

0

M.P. (62) i njegov sin S.P. (25) koji su privedeni na informativni razgovor pod sumnjom da je jedan od njih pucao na dvojicu policajaca u selu Ravna reka, negirali su učešće u ovom krivičnom delu. Oni su čak bez reakcija prošli na poligrafu. Lovačka puška iz koje je pucano još uvek nije pronađena.

„Pa teško će to naći jer ukoliko se ispostavi da je M.S. pucao i pobegao u šumu s obzirom da se radi o veoma nepristupačnom terenu, a čovek je gorštak, onda je logično da je on pušku negde sakrio u brdu. To je njemu lako, niko ne poznaje bolje teren od njega. On živi u brdu i u šumi“ kaže meštanin Ravne reke.

Kako nezvanično saznajemo, policija je u sredu uveče zatekla M.P. i S.P kod kuće. Oni su rekli da ne znaju o čemu se radi i da nisu pucali u policajce, iako su policajci ranjeni ispred njihovog dvorišta.

Do napada na policajce došlo je u sredu oko 16 sati kada su inspektor Boban Miladinović i pozornik Ljubiša Petrović otišli u kuću M.P. iz Ravne Reke zbog sumnje da je ukrao traktor jednog meštanina. Policajci, srećom, nisu teško povređeni i smešteni su u KBC „Kragujevac“ i Opštu bolnicu u Ćupriji.

 

Prethodni tekstPUCAO NA POLICAJCE, JEDNOG POGODIO U GLAVU, DRUGOG U RUKE
Sledeći tekstSA FANTOMKOM NA GLAVI SKIDAO DELOVE SA TRAKTORA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime