Olivera Jovićević napušta RTS

0
Voditeljka političke emisije „Upitnik“ na Radio televiziji Srbije, Olivera Jovićević saopštila je da napušta RTS.
„Želim da vas obavestim da je posle 18 godina mog rada na Radio-televiziji Srbije došlo vreme za promene.
Zahvaljujem se svim mojim kolegama sa kojima sam gotovo dve decenije saradjivala radeći emisiju Upitnik, koja je u nekoliko sezona, prema zvaničnim merenjima, bila najgledaniji tok-šou na svim televizijama i, verujem, imala važan uticaj u srpskoj i regionalnoj javnosti.
Hvala RTS-u koji mi je pružio priliku da od mog dolaska na javni servis, 2004. godine, na poziv tadašnjeg generalnog direktora Aleksandra Tijanića, radim na najvažnijim projektima televizije. Sa Javnog servisa odlazim u prijateljskoj i kolegijalnoj atmosferi sa uredništvom i menadžmentom i otvorenošću za svaku buduću saradnju.
Veliku zahvalnost dugujem mojim gostima i sagovornicima, a bilo ih je više stotina iz svih sfera života, od eksperata i profesora do stranačkih lidera i predsednika vlada i države.
Najveću zahvalnost dugujem gledaocima koji su 17 sezona pratili Upitnik, najdugovečniji tok-šou na svim nacionalnim televizijama, koji je predstavljao „krvnu sliku Srbije“.
Svoj dalji rad nastaviću u oblasti TV produkcije i marketinga. Sa velikim uzbuđenjem pripremam nove projekte i radujem se budućim izazovima i prilikama“.
 
Prethodni tekstInvestirajte u svoje znanje! Počeo upis u Srednju medicinsku i IT gimnaziju u Jagodini!  
Sledeći tekstU svetu i u Srbiji danas se obeležava Međunarodni dan borbe protiv vršnjačkog nasilja

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime