Investirajte u svoje znanje! Počeo upis u Srednju medicinsku i IT gimnaziju u Jagodini!  

0

Otvoren upis za školsku 2022/2023. godinu! Iskoristite priliku da investirate u budućnost vaših školaraca.U okviru privatne Srednje medicinske i IT gimnazije u Jagodini, možete pronaći naročito tražene i perspektivne obrazovne profile IV stepena: muzički izvođač, medicinska sestra – tehničar i tehničar drumskog saobraćaja.

Srednja medicinska i IT gimnazija razlikuje se od drugih po pristupu – nama je prioritet negovati motivaciju i želju za učenjem kroz interaktivnu i kvalitetnu nastavu, a to činimo vrednovanjem truda i različitosti naših učenika. Komunikacija sa đacima i roditeljima nam je od velike važnosti kako bismo zajedno pronašli najbolje načine za usvajanje svih predviđenih znanja i umeća. Naš cilj je razvoj sredine u kojoj će učenje biti lako, efikasno i neće predstavljati bauk.

Naročitu pažnju poklanjamo kvalitetu nastavnog kadra – naši profesori su izuzetni stručnjaci u svojim oblastima i ulažu ogroman trud u prenos znanja i konstantno unapređivanje kvaliteta nastave. Svi predavači su jako pristupačni i spremni da pruže pomoć i razumevanje, znajući da period školovanja treba da ostane u lepom i dragom sećanju.

Izaberite obrazovni profil koji najviše odgovara vašim afinitetima, a mi ćemo se pobrinuti da svaki učenik stekne opširno znanje i veštine neophodne za buduće poslovne poduhvate i dalje školovanje!

Medicinska sestra – tehničar Perspektivno zanimanje koje svake godine privlači veliko interesovanje. To je i očekivano, budući da stečena diploma ovog obrazovnog profila olakšava pronalazak posla kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu, uz mogućnost pohađanja Visoke škole ili Medicinskog fakulteta. Sve veštine i znanja potrebna za obavljanje ovog humanog poziva stiču se kroz kvalitetnu nastavu koja obuhvata opšteobrazovne i stručne predmete. Veliki akcenat stavljamo na kvalitet praktične nastave, koja se obavlja u zdravstvenim ustanovama uz mentorstvo iskusnih profesora. 

Tehničar drumskog saobraćaja – U sklopu ovog obrazovnog profila stiču se veštine i znanja koja su vezana za rad u voznim parkovima: organizovanje rada parka, planiranje pregleda i servisiranja vozila u skladu sa važećim zakonom, kao i interakcija sa drugim zaposlenima i licima koja koriste usluge voznog parka. Obrazovni profil obuhvata opšteobrazovne i stručne predmete.

Muzički izvođač – Obrazovni profil idealan za male maturante koji su prethodno stekli osnovno muzičko obrazovanje, kao i za sve oni koji to znanje savladaju polaganjem diferencijalnih ispita. Programom je predviđeno pohađanje opšteobrazovnih i u većoj meri, stručnih predmeta, usled čega ćete biti apsolutno pripremljeni za dalje školovanje na Muzičkoj Akademiji.

Nestrpljivo Vas očekujemo!

Prethodni tekstUkraden deo skulpture
Sledeći tekstOlivera Jovićević napušta RTS

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime