ODRŽANA PREMIJERA PREDSTAVE „PRE TOGA“

0

Juče je u Kulturnom centru Jagodine, sa početkom u 20 časova, održana premijera predstave Velikog teatra “Pre toga”. U predstavi koju je režirao Slavoljub Anđelković glumile su Ana Jevtić, Iva Gajić i Dušica Vukšinović.

“Jako interesantno, ovakav komad svakako navodi na razmišljanje. Žao mi je što više ljudi nije došlo da večeras podrži mlade umetnike i čuje njihove poruke” izjavio je Zoran Petrović iz Jagodine.
“Žao mi je što nemam češće priliku da prisustvujem ovakvim dešavanjima” izjavila je Nada Jokić i dodala: “Ova predstava nosi tu inicijalnu snagu da domino efektom pokrene slična dešavanja i ja se nadam da će do toga doći”
Predstava predstavlja neobičan alegorični spoj stvarnosti i mašte, vezane u jedan drugačiji prikaz sadašnjosti, prošlosti i budućnosti. Prikazani komad je nešto drugačiji od originala što je posledica menjanja forme iste suštine kako bi se ceo prikaz upodobio lokalnoj sredini.
Nadamo se da će sa svakim novim davanjem ova predstava privlačiti sve veću pažnju kako bi vremenom došla na svoje zasluženo mesto.
Nenad Nikolić

Prethodni tekstINFOCENTRALA SA OŠ „17. OKTOBAR“ NA MATURSKOJ VEČERI
Sledeći tekstCENE NA ZELENOJ PIJACI U JAGODINI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime