ODBORNIK SNS U SVILAJNCU RUŠIO TUĐU IMOVINU U RANIM JUTARNJIM SATIMA

0

Prošlog vikenda, u nedelju ujutru odbornik Srpske napredne stranke u Svilajncu, Zoran Milošević načinio je štetu na lokalu „Viktor“ u vrednosti od oko 5.000 evra. On je u ranim jutarnjim satima oštetio imovinu Dragana Vićentijevića iz Svilajnca, a odgovor na pitanje zbog čega je to uradio, nije poznat.

vica

„Konobar me je pozvao rano ujutru i rekao mi da nam neko ruši stub, nastrešnicu, kida kablove, pa sam ja odmah došao da vidim o čemu se radi. Zoran Milošević i njegova dva sina u najveće su rušili i nanosili ozbiljnu štetu lokalu čiji sam vlasnik. Oni su vlasnici lokala do mene, gde je do skoro bilo sedište Srpske napredne stranke. Pokušao sam da razgovaram sa njima, nisu mi odgovarali i otišao sam u policiju. Za nekoliko minuta došla je patrola. Sreća je da sam bio smiren i nisam ušao u sukob sa Miloševićem. Ni policija nije uspela da ih zaustavi, te su mi rekli da slučaj prijavim komunalnoj inspekciji. S obzirom da je bila nedelja, službe nisu radile i oni su nesmetano nastavili da ruše. Krampovi im nisu bili dovoljni, nego su doterali bager, ljudi su se okupili, nastavio se haos. Bagerom su kidali nastrešnicu, tendu, mašinom su skinuli kompletnu konstrukciju“ kaže vlasnik lokala „Viktora“ Dragan Vićentijević.

bager

„Radi se o čistoj samovolji i bahatosti. Nije mi jasno da neko obavlja javnu funkciju i izabran je od strane građana, a ponaša se na ovaj način i uništava tuđu imovinu bez papira, dozvola, bilo kakve saglasnosti, bez obzira čiji je odbornik i kojoj stranci pripada. Bilo je mnogo svedoka, a hvala građanima koji su fotografisali sve što se dešavalo“ kaže vlasnik lokala „Viktora“ Dragan Vićentijević.

Dan kasnije izašle su inspekcije i kontstatovale štetu. Ovom prilikom oštećena je i imovina opštine s obzirom da je bager oštetio deo trotoara ispred lokala „Viktor“. Redakcija Infocentrale pokušala je da stupi u kontakt sa Zoranom Miloševićem, ali on nije odgovarao na pozive.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime