OD PRODAJE FOTELJA POMOĆ DOBILO 66 PORODICA SA TROJE I VIŠE DECE

0

U Skupštini grada Jagodine danas je upriličena dodela finansijske pomoći porodicama sa troje i više dece sa teritorije grada Jagodine. 66 porodica je dobilo po 17.820 dinara, što je protivrednost od 150 evra, a sredstva su prikupljena na javnoj prodaji funkcionerskih fotelja u Skupštini grada Jagodine, od čega je prihodovano 9850 evra.

porodice-fotelje
„ Pozivam sve partije u Srbiji, čiji su politički direktori na funkcijama u javnim preduzećima, da im oduzmu fotelje i čak ne zaslužuju ni da sede na drvenoj hoklici stolici. Juče sam gledao na jednoj izložbi fotelju od jednog direktora u Srbiji, kakvu nema ni Donald Tramp u svojoj kući. Taj direktor ima 30 i nešto godina i on predstavlja Srbiju u nekom državnom preduzeću koje se zove Železnica i koje posluje sa gubitkom. Svim direktorima javnih, državnih ili društvenih preduzeća, koja posluju sa gubitkom treba već sutra oduzeti fotelje“ , izjavio je danas predsednk Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine, Dragan Marković Palma, prilikom dodele novca porodicama sa troje i više dece, koji je prikupljen od prodaje funkcionerskih fotelja u Skupštini grada Jagodine.
„ Političari koji su izabrani od građana ne smeju da se razliku od građana koji su ih birali. Nisu ih građani birali da uđu u fotelje i da stalni sebi govore kako su oni srećni, a da oni koji su ih glasali jedva preživljavaju. 90 posto predsednika opština i gradonačelnika u Srbiji su to postali zbog svojih lidera. Treba da prestanu više da se vade na neko ime, već da vidimo šta ste uradili i koliko brinete o svojim građanima, a posebno o porodicama sa više dece“ rekao je Marković, dodavši da jagodinska lokalna samouprava već 13 godina pomaže porodicama i bori se protiv bele kuge i najavio da će i u decembru ove godine biti organizivana pomoć za porodicama sa više dece i koje su lošijeg materijalnog stanja.

Prethodni tekstOPLJAČKANA MENJAČNICA U ULICI NARODNOG FRONTA
Sledeći tekstJAGODINI-PET ZLATNIH MEDALJA I ŠAMPIONSKI PEHAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime