OD PONEDELJKA NORMALNO ODVIJANJE GRADSKOG PREVOZA U JAGODINI

2

Od ponedeljka 4.5. u Jagodini će normalno biti uspostavljen gradski prevoz na teritoriji Grada Jagodina. Krizni štab u Jagodini dao je preporuku firmi DOO „Zoran Reisen“ da uspostavi normalno odvijanje gradskog prevoza. 

„Od ponedeljka, 4. maja, gradski prevoz na celoj teritoriji Jagodine, što podrazumeva 52 sela i grad, gradski prevoz će ponovo početi da radi, po voznom redu kao što je bio pre uvođenja vanrednog stanja. Gradski prevoz na teritoriji Jagodine funkcionisaće uz pridržavanje mera koje su određene instrukcijama Vlade Srbije“, izjavio je predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma. „Takođe ono što je isto kao i pre uvođenja vanrednog stanja je besplatan prevoz na celoj teritoriji Jagodine, znači u svim selima, a ima ih 52 i u gradu. U Jagodini je 14 godina bio besplatan prevoz za đake, studente i penzionere, a od 20. januara 2019. godine je besplatan prevoz za sve građane i tako će biti i dalje“, rekao je Marković i dodao da sa teritorije grada Jagodine trenutno je 37 osoba koje se leče od korona virusa i svi su sa lakšom kliničkom slikom. „Od početka pandemije, od 127 lica iz Jagodine, koliko ih je bilo pozitivno na virus korona, 86 je izlečeno“, kaže Dragan Marković.

Prethodni tekstTEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA, POGINUO MUŠKARAC
Sledeći tekstU JAGODINI BESPLATAN GRADSKI PREVOZ I DALJE

2 KOMENTARA

  1. Zato I ima tolike guzve u autobusima….mi koji radimo I deca koja idu u skolu ne mozemo da udjemo u autobus od veceg broja gradjana koji nemaju razumevanja za nas I voze se tek da bi se vozili….zao mi je ovih ljudi koji rade u firmi „Zoran Rajsner“ I onih koji su uvodjenjem besplatnih karata pre godinu dana dobili otkaze zahvaljujuci gazdi Opsine Jagodina….

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime