Očistile na groblju u Voljavču, komšija došao i prosuo đubre van kontejnera

1
„Upravo sam došla sa Voljevačkog groblja, ovo je stvarno strašno. Molim vas ako je ikako moguće da se postavi solarna kamera. Ovo se više ne može tolerisati ili će stvarno doći do fizičkog obračuna“ kaže meštanka ovog dela Jagodine ogorčena zbog bacanja smeća od strane meštana.
„Ja i ćerka upravo očistile oko groba naše svekrve i bake i polazimo kući, dolazi stariji čovek sa kolicima punim otpada i ladno isipa van kontejnera. Moja ćerka ga upita da li je to lepo sto radi, a on mirno odgovara – dobro svi to rade, na šta mu ćerka kaže da li sad treba da pozovem inspekciju on okreće glavu i odlazi. Pre par meseci bilo je sve očišceno kad sam vas kontaktirala a sad je prava deponija. Kontejner potpuno prazan, a okolo haos ne daj boze da neko baci opušak, sve će da izgori okolo“ kaže ona.
Problem koji prave nesavesni građani koji izbacuju đubre van mesta koja su za to namenjena, kao i problem zagađenja prirode usled bacanja đubreta, je sve veći  i za sad se ne ukazuje rešenje s obzirom da ljudi retko prijavljuju zagađivače.
„Znam troje koji imaju firme i koji đubre izruče na obalu reke, ali ko sme da ih prijavi? Prvo, dolazimo u sukob sa njima, a drugo otkud znamo šta će biti sa tim prijavama“ kaže meštanin Ribara.
 
 
Prethodni tekstRezultati izbora u Rekovcu
Sledeći tekstU Paraćinu uprkos dolasku na vlast, SNS izgubio skoro 5.000 glasova

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime