Novogodišnja akcija besplatne provere sluha

0

Da se u Novoj godini čujemo i razumemo! Sa slabljenjem sluha razgovori postaju sve naporniji i teži i ljudi koji ne čuju dobro počinju sve više da ih izbegavaju jer se osećaju nesigurno tokom razgovora. Ako se to događa Vama ili nekome koga poznajete, nema potrebe izbegavati razgovor i druženje jer postoji rešenje da ponovo čujete dobro.

Započnite godinu uz dobar sluh! Ukoliko Vi ili neko koga poznajete sumnjate da čujete slabije javite se u  Audiovox predstavništvo u Jagodini jer mi imamo rešenje za dobar sluh. Kada nas posetite možete da očekujete: besplatnu proveru sluha (vrednost 2 000 dinara), besplatnu probu slušnih aparata, popust 5 000 dinara za privatnu kupovinu aparata u celosti, bez čekanja u redu uz zakazivanje termina, besplatno savetovanje u vezi sa sluhom, nabavku na 12 rata za kupovinu aparata. 

Zašto je Audiovox pravi izbor za dobar sluh? Zato što Audiovox ima najbolje rešenje za Vaš sluh a kvalitet garantuje tradicija poslovanja firme od 2000. godine, 120 godina iskustva Oticon proizvođača slušnih aparata u čijoj ponudi se nalaze najsavremeniji slušni aparati, stručni kadar i desetine hiljada zadovoljnih korisnika.

Zakažite besplatni termin odmah u našem predstavništvu u Jagodini na broj telefona 035 8101 496, predstavništvo se nalazi u ulici Gine Pajevića 6 lokal 3, kod gradske pijace (klik za lokaciju) a radno vreme je radnim danima od 9 do 16 časova.

Termin za besplatnu proveru sluha i probu aparata možete zakazati i online klikom na link SLUŠNI APARATI 

Akcija traje do 31. Januara 2024. godine, zakažite svoj termin odmah.

Prethodni tekstTop 5 grčkih letovališta koja morate posetiti
Sledeći tekstPolicija identifikovala vozača koji je udario u dva vozila i pobegao

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime