Nova prodavnica slušnih aparata u Jagodini

0

Audiovox je nastavio širenje svoje prodajne mreže i približavanje potencijalnim korisnicima slušnih aparata širom Srbije. U četvrtak 29. decembra 2022. otvorena je nova Audiovox prodavnica u Jagodini na adresi ulica Gine Pajevića 6, lokal 3 (pored gradske pijace). Radno vreme prodavnice je ponedeljkom, sredom i petkom od 8 do 16 časova, utorkom i četvrtkom od 9 do 16 časova i svake prve subote u mesecu od 9 do 13 časova. Broj telefona za sve dodatne informacije i zakazivanje termina je 035 81 01 496.

Od sada u novoj Audiovox prodavnici u Jagodini moći ćete da proverite sluh, dobijete stručne savete u vezi sluha, isprobate najsavremenije slušne aparate danske kompanije Oticon i kupite baterije i ostali potrošni materijal.

Zašto je Audiovox pravi izbor za dobar sluh? Zato što Audiovox ima najbolje rešenje za Vaš sluh a kvalitet garantuje tradicija poslovanja od 2000. godine, 118 godina iskustva Oticon proizvođača slušnih aparata u čijoj ponudi se nalaze najsavremeniji slušni aparati, stručni kadar i generacije zadovoljnih korisnika.

Šta da očekujete kada posetite Audiovox: besplatnu proveru sluha (vrednost 2 000 dinara), bez čekanja u redu uz zakazivanje termina, besplatno savetovanje u vezi sa sluhom, besplatnu probu slušnih aparata, nabavku na 12 rata za kupovinu aparata. 

Ukoliko sumnjate da ne čujete dobro, pozivamo vas da posetite našu novu prodavnicu slušnih aparata u Jagodini na adresi Gine Pajevića 6, lokal 3 (pored gradske pijace).  Pre dolaska potrebno je da zakažete svoj termin za besplatnu proveru sluha u Jagodini da ne biste čekali, zakažite termin na broj telefona 035 81 01 496 ili putem sajta audiovox.rs. Broj termina je ograničen, pozovite odmah i zakažite svoj besplatni termin.

 

 

 

 

 

 

 

Prethodni tekstVinorača bez vode
Sledeći tekstSTANOVI U NOVOGRADNJI po ceni od 1000 evra po kvadratu – Aquastan Jagodina

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime