STANOVI U NOVOGRADNJI po ceni od 1000 evra po kvadratu – Aquastan Jagodina

0

U toku promotivnog perioda 1 – 7.1.2023. preduzeće koje se bavi izgradnjom stambenih i poslovnih objekata u Jagodini dugi niz godina „Aquastan“ nudi stanova u Crnogorskoj ulici po ceni od 1000 evra po kvadratu sa PDV -om.

„Moderan dizajn objekta je u već prepoznatljivom stilu koji pruža funkcionalan život savremenom čoveku. Dodatna pogodnost je lokacija, koju karakterišu mir i sigurnost, te je čini idealanim mestom za život porodice sa decom. Objekat se nalazi u blizini Pedagoškog fakulteta, OŠ ”Boško Đuričić” i izletišta Rusko groblje.U objektu su u ponudi garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi. U zgradi je predviđen lift, interfon i video nadzor. Svaka stambena jedinica poseduje terasu i klima uređaj. Visoki standard izgradnje ogleda se i kroz materijale i opremu koji se ugrađuju. U opremanju stanova se koristi keramika i laminat I klase, kvalitetna sanitarija i sedmokomorna stolarija sa tri stakla.Objekat poseduje garažni prostor, koji kupicima stanova obezbeđuje mogućnost kupovine garažnog ili parking mesta.S obzirom da se stanovi kupuju direktno od investitora, kupcima prvog stana omogućena je i refundacija PDV-a“ navode u firmi „Aquastan“.

Zainteresovani kupci stanova dodatne informacije mogu dobiti na +381 69 600 539 ili na [email protected]

Prethodni tekstNova prodavnica slušnih aparata u Jagodini
Sledeći tekstSredinom godine biće usvojen zakon po kome se porodiljsko odsustvo za prvo dete produžava sa 12 na 15 meseci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime