NLP RADIONICA U PARAĆINU „STUBOVI USPEHA“, PRIJAVITE SE

0

U četvrtak 28. aprila u 18h Balance Consulting iz Kragujevca u saradnji sa NLP centrom organizuje NLP radionicu koja će se održati u hotelu “Petrus”, Nikole Pašića bb. Tema radionice koju će održati NLP trener Marija Švigir biće „Stubovi uspeha“.

Subjekivnost koja se često povezuje sa NLP-om, ukazuje da imamo odgovornost za postavljanje sopstvenih ciljeva u različitim životnim oblastima, kao i za najbolje moguće ishode u bilo kojoj situaciji. Imajući ovo na umu, najkraće predavanje u NLP-u bi izgledalo ovako:

“Dame i gospodo, da biste bili ispešni u životu potrebno je da zapamtite tri stvari:

  • Kao prvo, morate da znate šta želite; da u svakoj situaciji imate jasan cilj pred sobom… i ne samo da ga imate, već i da uradite nešto u vezi sa njim i da to uradite punim srcem.

  • Kao drugo, potrebno je da otvorite sva svoja čula (jer to je jedino sredstvo komunikacije sa spoljašnjim svetom) da biste pratili idete li ka cilju ili se udaljevate od njega

  • Kao treće, porebno je da fleksibilno menjate svoje ponašanje i akcione korake sve dok ne posignete željeni cilj ili ne dobijete ono što želite”

Prijavite se za NLP radionicu i saznajte na koji način fokusiranost na cilj, izoštrenost čula i fleksibilnost mogu uticati na postizanje najboljih rezultata!

Cena učešća na radionici je 1000 RSD.

SVE ŠTO JE POTREBNO DA URADITE KAKO BISTE UČESTVOVALI NA RADIONICI JE DA SE PRIJAVITE PUTEM maila:  [email protected]  060 344 37 27 

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime