NIČIĆ U POLICIJI! PROTEST U ZAJEČARU POD LUPOM!

0

Bivši gradonačelnik Zaječara i vođa najavljenih protesta opozicije, Boško Ničić dao je oko podneva izjavu pripadnicima MUP -a a sve u vezi sa najavljenim protestima za 9.mart.

bosko nicic
Boško Ničić

„Rečeno mi je da oni imaju ,,bezbednosnu procenu,, na osnovu koje hoće da zabrane oba skupa da ne bi došlo do narušavanja javnog reda širih razmera. Preti im se im ,,kontramitingom,, na koji će dovesti batinaše i izbijanjem haosa, a policija odgovara zabranom oba mitinga. Mogu samo da im poručim da ne odustajemo!“ rekao je Ničić za Infocentralu.

Opozicija u Zaječaru najavila je proteste za 9.mart a vlast juče i kontramiting.

sasa mirkovic
Saša Mirković

Opozicija u Zaječaru održala je februara veliki protest protiv vlasti, posle čega je vlast u ovom gradu donela odluku skupštinsom većinom, da zabrani okupljanje na glavnom trgu. Prema procena izveštača B92 sa lica mesta, tada je skupu prisustvovalo više od 1.000 ljudi, dok je Policijska uprava Zaječar u zvaničnom dopisu ocenila da se okupilo oko 300 građana.

U poslednja dva meseca opozicija u Zaječaru okupljala se šest puta i zajedno sa sugrađanima tražila vanredne lokalne izbore i smenu predsednika Skupštine grada Saše Mirkovića.

 

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime