BOJAN MILUTINOVIĆ: DAN JE NAJBOLJE ZAPOČETI KOMBINACIJOM MEDA, JABUKOVOG SIRĆETA I LIMUNA

0

Po savetu profesora fizičke kulture, Bojana Milutinovića, dan je najbolje započeti kombinacijom nefiltriranog sirćeta divlje jabuke (jedna kašika razmućena u 2 do 3 dl tople vode), kašikom meda i naceđenim limunom. Ovo je prava kombinacija za detoksikaciju organizma. Ubrzaće vam metabolizam i ojačati imunitet.

„Jabukovo sirće, med i limun su najjači detoksi koji pomažu jetri da radi dobro. U teretani „Feelgood“ imamo med proizvođača Đorđević, koji su najpoznatiji proizvođači u zemlj i koji se ovim poslom bave 70 godina. Sirovi med i jabukovo sirće deluju blagotvorno zbog svojih sposobnosti za odbranu od infekcija i tretiranju različitih okolnosti koji utiču na bolji kvalitet života. Dodatak limuna, i maslinovog ulja, kombinaciju čini još boljom“ kaže profesor fizičke kulture i personalni trener, Bojan Milutinović.

3„Detoksikacija je veoma važna tema i opširna. Poenta je da ljudski organizam ima stalno nešto čime se bori protiv bakterija i virusa. Ukoliko se kombinacija sirćeta divlje jabuke, limuna i meda koristi svakog jutra, rešava se suštinski problem, organizam se sam bori protiv bolesti. Takođe, pre svega treba odmah ujutru popiti jednu ili dve čaše vode. Što se tiče meda, veoma je važno od koga ga kupujete, danas ima dosta lažnog meda i tu treba biti obazriv“ kaže Milutinović.

U fitnes centru „Feelgood“ od Bojana Milutinovića možete dobiti savet u vezi sa detoksikacijom, ishranom i treningom na br 065 88 26 160 i 035 88 26 160.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime