NEZVANIČNO: OBDUKCIJA POKAZALA DA JE ŽENA ZADAVLJENA

0

Prema nezvaničnim informacijama, obdukcija tela Ljiljane Stanojević (82) pokazala je da je smrt bila nasilna i da je ona zadavljena. Sumnja se da je ovaj zločin počinio njen sin I.S. (53).

Paraćinska policija, kao i mlađi sin nesrećne žene zatekli su u sredu popodne beživotno telo profesorke srpskog jezika u penziji, na podu u njenom stanu u ulici Mihajla Pupina, dok je njen sin Ivan, bio potpuno nag u kupatilu, a u stanu je treštala muzika.

„Preglasna muzika čula se i dan ranije i on je vikao „Izađi, izađi“ ali to se i ranije dešavalo, pa niko nije pozvao policiju. Kako čujemo, ni on ni ona se nisu javljali na pozive mlađeg sina, pa je on pozvao policiju i provalii su u stan. Čujemo da je majku stavio da leži, ispod nje je postavio jastuk i ćebad. To je bila divna žena, ceo grad je zna kao profesorku, eto šta joj se desilo, katastrofa“ kaže komšinica ove porodice.

Prema nezvaničnim saznanjima, I.S. je bio psihički bolesnik koji se nije lečio. On je odvezen na neuropsihijatriju Opšte bolnice u Ćupriji, a trebalo bi da bude poslat u bolnicu Centralnog zatvora na veštačenje.

Ljiljana je danas sahranjena na groblju u Paraćinu.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime