NEMA ADVOKATA KOJI NE BI DOŠAO, NIJE ISTINA DA JE ZBOG ŠTRAJKA RAMA PUŠTEN

0

Kako su preneli mediji a kako tvrdi izvor iz MUP – Srbije, albanska delegacija i Olsi Rama koji se sumnjiči da je rukovodio akcijom izazivanja nereda na utakmici Srbija:Albanija, je puštena jer „nije mogao da im se obezbedi branilac zbog štrajka advokata“. Advokati negiraju ovu priču i kažu da nema tog advokata koji ne bi došao

– Nije tačno da je Rama pušten zbog štrajka advokata, pušten je jer naša država nije imala hrabrsoti da ga zadrži pošto se radi o američkom državljaninu. Ne postoji advokat u Srbiji koji ne bi došao jer se radi o nacionalnoj časti. Istina je da naša država nije smela da ga zadrži i odredi krivično delo, kaže jagodisnki advokat Dušan Gašić.

On kaže da se postavlja pitanje da li je izazivanje nemira bilo planirano i pita šta radi Ivan Bogdanov na terenu.

– Da li Bogdanov uhapšen zbog upada na teren? Neko je namerno ovo hteo. Zašo je država dozvolila da Bogdanov bude na utakmici? Zakazali smo u svakom pogledu kao država, dodaje Gašić.

Američki državljanin Olsi Rama, brat albanskog premijera Edija Rame, koji je bio priveden sinoć u VIP loži stadiona Partizana, pušten je na slobodu posle 40 minuta.

Rama je bio priveden pod osnovanom sumnjom da je organizovao i rukovodio incidentom sa zastavom „velike Albanije“ posle kojeg je prekinuta fudbalska utakmica reprezentacija Srbije i Albanije. Kod Rame (45) je nađen i daljinski upravljač kojim je lično upravljao bespilotnom letelicom koja je nosila zastavu. 

 

Prethodni tekstU TOKU RADOVI NA FASADI BIBLIOTEKE ,,RADISLAV NIKČEVIĆ“
Sledeći tekstKOKANOV I MARČELOV MJUZIKL ,,DR“ NAJVEROVATNIJE NA DANIMA KOMEDIJE U JAGODINI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime