NASTUP NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

0

Ako koristite društvene mreže mudro, možete ih pretvoriti u snažan poslovni alat. Evo nekoliko prednosti društvenih mreža za biznise:

Prihod. Prvi osnovni cilj svakog biznisa jeste stvaranje prihoda. Ovo se može uraditi kroz izgradnju zajednice ili oglašavanje vaših proizvoda ili usluga unutar platforme društvenih medija.

Razvoj brenda. Korišćenje društvenih medija omogućava vašim klijentima da se povezuju i imaju interakciju sa vašim biznisom na ličnijem nivou. Ako već imate utvrđeni brend, društveni mrediji mogu biti prilika za dalje razvijanje vašeg brenda.

Privlačenje kupaca. Društveni mediji mogu biti dobar način da se privuku novi kupci. Recimo, kada pravite kampanje na društvenim mrežama i imate cilj da prikupite pratioce, nešto ćete pokloniti, a oni će vas za uzvrat zapratiti. Tako pravite ciljnu publiku koju kasnije možete u konkretnim kampanjama koje imaju za cilj prodaju.

Detaljnije o nastupu na društvenim mrežama govoriće Ivan Bildi, vlasnik digitalne marketing agencije „Likes & Cookies“ i servisa za onlajn učenje „Kursevi Online“. Poslednjih godina intezivno drži obuke malim i srednjim biznisima iz oblasti digitalnog marketinga i radi na izradi marketing strategija za mnoge kompanije od 2010. do danas.

Na predavanju Ivana Bildija „Nastup na društvenim mrežama u 2018.“ saznaćete više o tome:

Kako kreirati sadržaj i kako se promovisati na društvenim mrežama?

Kako izgraditi zajednicu i odabrati publiku?

Zašto je važno koristiti Facebook pixel?

Kako kreirati video sadržaj i zašto je on važan?

Očekujemo vas u velikom broju 3. oktobra od 10h u Hotelu Hill. Prijave su besplatne, ali obavezne zbog ograničenog broja mesta. Zato se prijavi još danas i nemojte ostati uskraćeni za znanja koja su vam na dohvat ruke.
Prijava: https://www.smilesoft.net/besplatna-edukacija-za-male-biznise-u-jagodini/

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime