H&M USKORO U VIVO ŠOPING PARKU?

1

Uz koncert Željka Joksimovića i brojna iznenađenja, sledećeg četvrtka 18. septembra u turističkom delu Jagodine, biće otvoren VIVO šoping park. Gate, NY, Takko fashion, ExtremIntimo, Laguna, Springfield, Sportvision, Deichmann, Shoestar, DM, Topshop …očekuje se i dolazak H&M i Teranove

9

 

,,Sve je spremno za otvaranje, rafovi su puni, postavljamo binu. Imamo pozitivnu tremu, srećni smo jer smo uspeli da privedemo kraju jedan gigantski projekat koji vredi 15 miliona evra. Ne stajemo, imamo mnoga iznenađenja ali i planove, poručuju u poslovnom timu VIVO šoping parka.

Konkursi za posao su uglavnom zatvoreni i preko hiljadu ljudi poslalo je svoje biografije. Međutim, svakodnevno mladi dolaze i interesuju se ima li još neko slobodno mesto. Takođe, mnogo je zakupaca koji nisu uspeli da nađu svoje mesto u VIVO šoping parku.

,,Traže se manji lokali, ali mi trenutno nismo u mogućnosti da to obezbedimo. Koliko interesovanja ima, trebalo bi otvoriti još jedan ovakav VIVO šoping park. Pažljivo smo birali zakupce. Kupci će zaista imati izbor, poručuju iz VIVO šoping parka.

VIVO će biti mesto porodične kupovine i nabavke jer MAXI otvara jedan od najvećih objekata u Srbiji, baš u Jagodini. Njihov najnoviji koncept biće predstavljen na dan otvaranja.

U toku zime na platoima VIVO šoping parka biće postavljeno klizalište za decu. Tim VIVO šoping parka planira brojna iznenađenja tokom jeseni i zime, a o svemu će posetioci moći da se informišu na sajtu VIVO šoping parka www.vivopark.rs. Za one koji ne poznaju Jagodinu, VIVO šoping park nalazi se preko puta akva parka i ZOO vrta, u neposrednoj blizini šetališta Potok na Đurđevom brdu.

 

Prethodni tekstPROTIV BORČE SA REZERVISTIMA
Sledeći tekstDODIĆ: NOVI SELEKTOR – ODLIČNO REŠENJE

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime