MILANOVIĆ: OČEKUJEMO TRANSFERE, ANTALIJA DOBRA PIJACA!

0

Fudbaleri “Jagodine“ ušli su u drugi deo priprema u Antaliji. Do sada odigrali četiri kontrolne utakmice, zabeležili jednu pobedu i tri poraza. Do 12. februara kada se vraćaju u Jagodinu na programu su još tri kontrolna meča. Od pre nekoliko dana sa igračima je i predesednik kluba Goran Milanović koji je, kako kaže, pre svega došao jer se brojni menadžeri interesuju za fudbalere jagodinskog superligaša:

– Do sada se pokazalo da boravak ovde uvek daje rezultat. Ove godine ekipa je došla u Antaliju iz dva razloga. Prvi je svakako vezan za centralnu fazu trenažnog procesa, jer se odigra veliki broj kontrolnih utakmica. Drugo, prvi put smo došli sa gotovo polovinom tima skrojenog od igrača do dvadeset godina. Ideja je da te igrače potpuno približimo prvom timu, tako da će već na početku naredne sezone okosnica ekipe biti ti fudbaleri. Sve to je rezultat dobrog rada u našim mlađim kategorijama. Mislim da će u ovih nekoliko utakmica do kraja priprema oni još više dobiti na snazi, na sigurnosti i naravno iskustvu i to će za nas biti pun pogodak – kaže prvi čovek “Jagodine“.

– Kakva je situacija sa starijim i iskusnijim igračima, jer je u Antaliji dosta menadžera?

– Bilo bi dobro da dođe do nekih transfera, jer bi nam to poboljšalo finansijsku situaciju i omogućilo da započnemo proleće mnogo lakše. To je osnovni razlog zašto sam došao u Antaliju. Što se igrača tiče reč je o Đuriću, Šušnjaru, Mitoševiću, ima interesovanja za naše štopere, a naravno da je Filipović uvek u prvom planu. Antalija je jedna velika pijaca, ogromno tržište, pa se nadam da ćemo napraviti dobar posao. Ukoliko do toga ne dođe, imamo plan kako da nastavimo dalje bez finansijskih problema.

– Proleće je uvek donosilo dobro Jagodini. Mogu li se ponoviti prethodne dve godine?

– Nama se, pre svega, kao ranijih godina ponavlja isti tempo, igranje utakmica sreda-nedelja što ima mali broj srpskih klubova. I ovog proleća će biti tako. U prvom kolu gostujemo u Lučanima, pa nam dolazi Crvena Zvezda, približiće se i dve utakmice sa Partizanom u polufinalu kupa… zgusnut i težak raspored iz kojeg ćemo, nadamm se, opet izaći uzdignute glave. Naše ambicije su ulazak u finale Kupa i što bolji plasman na tabeli, odnosno i naredne sezone izlazak na Evro scenu. Ali još jednom, prioritet nam je za sada da zatvorimo finansijsku konstrukciju, a onda idemo korak po korak – rekao je predsednik fudbalskog kluba “Jagodina“ Goran Milanović.

Prethodni tekstUHAPŠEN ZBOG PLJAČKE PUMPE U NOVEMBRU
Sledeći tekstVELIKI KASTING ZA MALIŠANE U JAGODINI! DANAS!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime