Mića promenio „ploču“, ponudio se da bude svedok odbrane Markovića

0

„Za rođendan, sad se ispravljam, nije bilo nikakve žurke, to je bila moja pretpostavka, obično se after-party desi, pa tu budu žurke… Jeste da su tu bile devojke i službenice, ali tu ničeg lascivnog nije bilo. Žurke koje sam ja četvrtkom pravio na Megatrend univerzitetu su bile potpuno iste, ničeg tu lascivnog nije bilo“, rekao je Jovanović, koji je prethodno, „dok je bio ljut“ iznosio optužbe da je bilo podvođenja žena u Jagodini. Sada kaže da je „malo preterao“.

„Moram da se korigujem, bio sam stvarno ljut, ako će gospodin Palma da prihvati moje drugarsko izvinjenje… Ja se javno izvinjavam, malo sam preterao. Jesu tu bile devojke i žene, ali nije bilo podvođenja, niti bilo čega lascivnog. Ja se dobrovoljno, javno prijavljujem da ja budem svedok odbrane na suđenju gospodinu Palmi“, rekao je.

Podsetimo, osnivač Megatrenda i nekadašnji član SPS naveo je prethodno za Nova.rs da su među zvanicama na proslavama Dragana Markovića Palme redovno bili ljudi iz državnog vrha, opštinski funkcioneri, tvrdeći da je jeste bilo podvođenja, da su postojale određene sobe u koje su, kako je navodio, odvođene devojke.

 

Foto TV Happy

Prethodni tekstIzašao „Kreativni kuvar“ – za kreativce i zaljubljenike u „uradi sam“ majstorije
Sledeći tekstMARINIKA: NISAM OTKRILA IMENA SVEDOKA ZBOG RIZIKA PO NJIH, PALMA :JAGODINCI TE NISU PODRŽALI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime