MEŠTANIN MILOŠEVA UPLAŠEN ZA ŽIVOT – „PUCALI SU MI NA KUĆU I RADNJU“

0
Nepoznati počinioci ispalili su više hitaca na kuću i prodavnicu S.B. (35) iz Miloševa kod Jagodine. S.B. radio je u Austriji i pre tri godine vratio se u Srbiju kada je otvorio radnju mešovite robe. Slučaj je prijavljen policiji, a prema rečima oštećenog, pucano je iz lovačke puške.pucnjava-milosevo
pucnjava-milosevo-1„Nemam neprijatelje, nisam ni sa kim u svađi. Verujem da mi je to što sam proveo niz godina u inostranstvu, stvorilo zavidne osobe u okruženju, ali da neko puca na moju imovinu, to nisam očekivao. Veoma sam zabrinut. U noći između petka i subote u 3 45 ujutru pucano je u moju radnju vatrenim oruzjem (lovacka puška) a zatim i u moju kuću koja se nalazi u istoj ulici. Prvi hitac je probio ulazna vrata prodavnice. Drugi je u završio u rashladnoj vitrini. A treći je usmeren u pravcu kuće i oštetio je jedan prozor, roletnu i fasadu. Pucano je iz nepoznatog vozila“ kaže S.B.
Kako sam kaže a to potvrđuju i oni koji su čuli pucnje, auto je sa velike brzine zakočio ispred prodavnice posle čega su se čuli prvi hici.

„Ja sam čuo pucnjavu ali sam pomislio da sanjam nešto.Izrešetana mi je kuća i radnja, veoma sam zabrinut. Odmah sam obavestio policiju o svemu što se dogodilo. U radnji postoji video nadzor ali ne snima ulicu. Ovako nešto shvatam samo kao jednu poruku – beži odavde dok te nismo ubili“ kaže S.B.

Policija radi na ovom slučaju i još uvek nije poznato ko su napadači kao ni razlozi zbog čega je pucano na kuću i prodajni objekat S.B.
foto ilustracija
 
Prethodni tekstPROMOCIJA KNJIGE „POLITIKA I UMEĆE UBEĐIVANJA“
Sledeći tekstLOTO SEDMICA „TEŠKA“ 225 MILIONA OTIŠLA U PARAĆIN

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime